Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

gzzt2iibx

bznc93pf5

sziasztok!

a képen látható "mágneses útmérőt" árul valaki Magyarországon, tudtok lelőhelyet?

klaviokft

besirkyjh

Üdvözletem mindenkinek

Kis segitség kellene : egy kinai föorsohoz kaptam egy frekiváltot de a hozzáadott kis füzet csak kinai szöveget tartalmaz .Kétnapja keresek valami számomra használhato nyelven program leirást de nem találok seholsem .

Ha valakinek ismerös ez az inverter esetleg van hozzá kis füzete ( kölcsön is jo ) segitsen .
Itt találhato a "szerkezet" ( én föorsoval együtt vettem ) .

Elöre is köszönöm .
https://www.ebay.com/itm/VFD-Inverter-2-2KW-3HP-Frequency-400HZ-Converter-Driver-3phase-380V-CNC-Router/201614840276?hash=item2ef12e51d4:g:Oo8AAOSw~2ldJDfF

PSoft

Szia Zoli!

Segíteni ugyan nem tudok, de...légy üdvözölve újra köztünk![#wave][#worship]

gaben

Nem ismerem a konkrét típust, de kinézetre ill. a sorkapcsokat nézve szinte ugyanaz, amiket éveken keresztül a csiszagépekhez használtam.
Én a Motor Systemstől vásároltam őket és a leírás is fönnt van a honlapjukon, bár a régebbi típust már nem láttam, csak az újakat.
A videó talán segítségedre lesz, amin Balázs bemutatja a kezelését.
A manual elejébe anno kigyűjtöttem a fontosabb paramétereket, ezzel távolról nyomógombokkal lehet vezérelni. De ki is lehet szedni a kezelőpanelt és ha elég hosszú a kábel akkor meg lehet spórolni ezeket is, viszont akkor Local-ban kell hagyni az adott LED-et.

besirkyjh

Szia Bélabá

Ugy döntöttem hogy ujra olvasom és irok is ha kell a forumra .

Most szivás van ezzel a kütyüvel , fogalmam sincs hogyan programozzam fel .

Veszek inkább innen egy másikat " ha lessz tuti "

PSoft

Jól döntöttél![#eljen]

TBS-TEAM

Írj a kinainak ,hogy küldjön angol leírást.
Szoktak küldeni.[#nyes]
József

besirkyjh

Üdvözöllek

Köszönöm szépen .Hasonlot találtam már én is , a bekötéssel nincs bajom csak a programozással .Az enyém is ilyen al menüs de a sorrendekkel van a baj ahányat találtam annyi féle a beállitás sorrendeje ( most bövült eggyel :) ) , nem adom fel .Végig nézem mégegyszer a videot.

Köszönöm !

besirkyjh

Szia

Ha megtalálom hogy kitöl vettem az lesz , de most az idö nagyon sürget !!

Köszi az ötletet .

Devecz Miklós

besirkyjh

Szia Miki

Jonak jo csak ez még nagyon kevés ( bár itt már a betük gömbölyübbek :) ) , pont a programozás hiányzik itt is ( párszáz paraméter , nem kell mind de abbol legalább lehet válogatni .

Köszi

bznc93pf5

svejk

Fordíttasd le egy okostelóval.

Annyira elég lesz, hogy megtaláld azt a pár paramétert amit állítani kell.

Legfontosabb a factory reset, onnantól már adják magukat a gyári értékek alapján, hogy mi-micsoda lehet.