Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

Azért ez nem ennyire egyszerű. Neked a szállított légmennyiség a lényeg, mivel port akarsz elszívni.
Ha kitakarod a fele keresztmetszetet, megnő a beszívott levegő sebessége, a szállított légmenyiség alig változik.

laca

Hogy is van ez a karburátor pillangószelepével ?

zozo

Mielőtt Robsy elolvassa... -Természetesen nem az az optimális megoldás, ha szükítjük a gyárilag megtervezett keresztmetszetet. Erre az elszívó motor nagyobb teljesítmény igénnyel válaszol. Tehát maradj a 100-as csőnél végig.

zozo

Szívó motorra gondolsz?  Az, hogy alig változik a keresztmetszet szűkítésével a szállított légmennyiség, természetesen nem lineárisan értendő, mondjuk   a keresztmetszet 10-20 százalékos szűkítése még nem nagy változást jelent. Viszont ha már fojtássá alakul a szűkítés, jelentősen változik a levegő mennyisége is.
Egy nagyon meredeken eső görbe jellemezné.

dtb

Igazából ez a felhasználási céltól is függhet, mert ha csökkentem az átmérőt, akkor növekszik a levegő sebessége, és esetleg olyan nagyobb darab faforgácsot is el fog szívni, amit a 100-as átmérővel még nem tudott volna szállítani, vagy felkapja, de az első kanyarban leülepedik. tehát lehet, hogy érdemes kisérletezni vele... szerintem.

zozo

A csővég szűkítésével lehet persze kísérletezni.
Viszont fontos, hogy csakis a szűk keresztmetszeten való áthaladáskor gyorsul, tehát előtte és utána ismét lassul a sebessége.

dtb

A tiípus kiválasztásánál az anti-statikus kivitelről ne feledkezz el!

zozo

Javítanom kell magamat.
IdézErre az elszívó motor nagyobb teljesítmény igénnyel válaszol.

Rabb Feri bátyánk felhívta a figyelmemet ezen sor hibájára.
Igen, valójában kisebb teljesítmény igénye lesz a motornak, mivel a szállított légmennyiség az áramlási ellenállás miatt csökken.
Köszi Feri bá'

fpd0kbd4

Véleményem szerint,általánosságban így sem igaz.Egyszerű ventilátor lapátosnál,el tudom képzelni. Egy oldalcsatornásnál,már kétségeim vannak. Háztartási porszívónál, gyakorlati tapasztalatom,hogy 10mm-es átmérőre leszűkítve a szívócsövet,nagyon rövid üzemidő után leoldott a biztonsági hőkapcsoló.A fizikáját ne kérdezd tőlem! Majd egy szakember megmondja a tutit.

RJancsi

Tán azért, mert az olcsóbb porszívóknál a beszívott levegő némi szűrőt (porzsák, szivacs) közbeiktatva végzi a motor hűtését is. Ha leszűkíted a szívócsövet akkor valóban lecsökken a légellenállás, de a hűtés is.

fpd0kbd4

Ez konkrétan nem a leggagyibb, egy ciklonos,bár szűrő az van a kifúvó oldalon.Nem vitatom,hogy igazad lehet.[#nemtudom]

svejk

A porszívót amikor lefojtod azért pörög fel hallhatóan mert lecsökken terhelés, csökken az áram, többet forog a motor. Ez egy öngerjesztő folyamat a soros motor tulajdonsága.

Ahogy Rjancsi írta az elégtelen hűtés miatt oldott le a hőkioldó annak ellenére, hogy kevesebb áramot vett fel a motor.

fpd0kbd4

Igen,egyre logikusabb! Fokozatosan én is feldolgozom agyilag és visszavonom a lentebbi véleményem.De ha nem szólok,hülyébb maradtam volna.

g89ketty

A felvett teljesítmény a szállított közeg (levegő) tömegének és a nyomáskülönbségnek a (szívó-nyomó)szorzata (kg x pa)

dtb

Ezt elmagyaráznád valami konkrétabb példával, ...mert nem igazán sikerült megértenem. :-(