Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Én használtam Robotron pajzsokat végcsapágy háznak.:)
De...biztos nem voltam egyedüli.

6rk75uezn

Ha valaki tudja hogy az országban hol vagy melyik az a cég aki a legjobb áron árul kötőelemeket csavarokat az kérem jelezze.
Olyanra gondolok aki nagyon kedvező áron 100db/dobozos-os tételt és db os tételt is ki tud szolgálni és futárral is tudja küldeni.
Köszönöm.

Bencze András

Keresem a képen látható csatlakozó beszerzési forrását. 20-30 db kellene. Köszi..

gabi

IRON TRADE
Ha délután 4ig leadod a rendelést másnap 10-re ott van.
De kérhetsz még az napi éjszakai szállítást is

Szalai György

Kisgépre hasznos lehet a koránylégzsák szalagvezetéke is.
Található autóbontó-zúzó telepeken és erdőszélére kihordott autóhulladékban.

6rk75uezn

Köszi!
Regisztrálni nem birtam de holnap hívom őket.

nagysam

http://csavarnagyker.hu/
Én tőlük szoktam.
Még eddig szinte mindent megkaptam tőlük.
Telefonon de. rendel, másnapra itt van.
Akár darabra is

PSoft

Vagy, akár...
Tintaköpködők lapos szalagvezetéke is.
Található, szinte minden háztartás felesleges dolgokat elnyelő és rejtő sufnijában, PC bontó-zúzó telepeken és erdőszélre kihordott háztartási hulladékok között.:)

6rk75uezn

Köszi,de ők kilőve.
Ugyan azon az áron dolgoznak mint a mellettem lévő városban a csavarbolt,ennél szerintem lesz olcsóbb is.

jhb9mgstd

Szia! Szerintem ugyan olyan szerkezet, mint a mosógép motorok tengelyén van. Egy tekercs van beöntve a kupakba és annak a belsejében forog a mágnes. Ha forog a motor, akkor a sebesség függvényében váltófeszültséget indukál, aminek a frekvenciájával a fordulatszámot is lehet persze mérni.

Cako

Sziasztok!

Nemrég sikerült hozzájutnom egy faipari cnc marógéphez. Vettem hozzá egy elszívót, aminek D100mm szívócsonkja van. Kellene még kb. 6m flexibilis cső hozzá. Uni-max oldalán láttam PVC és PU tömlőt is. Gyakorlati szempontból sokkal jobb a PU cső? Rugalmasabb? Tapasztalatok? Érdemes leszűkítenem idommal D60-ra (nagyot csökken a szívóhatás?), vagy mindenképp D100 csövet ajánlott használni (elszívófejet úgyis gyártanom kell)? Hol érdemes ilyen csövet beszerezni?

ywathzay

triász tömlő kft. Mindínt is lehet náluk kapni ilyen témakörben.

Rabb Ferenc

Ha lecsökkented a szívócső átmérőjét, drasztikusam negnő a áramlási ellenállás, "nagyot csökken a szívóhatás"

Cako

Köszönöm! Megkérdezem majd őket.

Cako

Köszi, én is így gondoltam. Az előbb működés közben letakartam a szívócsonk felét egy lappal, nagyot csökkent a szívóhatás. Mindenképp 100-as csövet nézek.