Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ywathzay

Folytatom az utolsó mondatot: -és valószínűleg nem is elég erős a kötés.

Béni

A gép építésében nem, csak a technológiában segédkeztem.

svejk

1.20 környékén nem látszanak valami túl faszának azok a menetek.

A menetformázót nem is kenik?

PSoft

Így Jó! Nem kell a kócnak érdesíteni.[#vigyor2]

4umhue7vh

Ha nem bírja ki a 3000 furatot, veszek bele 7 ezerért új csapágyakat.[#nyes]

4umhue7vh

Tök mindegy milyen a menet, ez egy kiforrott technológia, de el is lehet B@szni. Vékony anyagvastagságnál a a recézett szegecsanyától lényegesen jobb. Vagy lehet lézervágni 6szög alakú szegecsanya fészket, az sem biztos hogy jobb, mert könnyen kilazul, de cserében drágább, és nem oldható meg 1 gépen.

iadbesaa

Üdvözlök Mindenkit! A lányom elhozott egy CIATRONIC német nyelvű kenyérsütőt azzal a hibával, hogy nem dagaszt. Gondoltam, megnézem. de hozzá sem tudok szagolni. Hogy kell ezt szétszedni? Az alján van négy gumiláb, gondoltam, az alatt vannak csavarok. Egyet kihúztam, vissza sem tudom tenni. Egyáltalán hogy rakták ezt össze? Tudna valaki segíteni?

ywathzay

Esetleg felülről kezdd, a mi kenyérsütőnkben a nyitható fedél alatt voltak a csavarok, aztán minden adta magát. A mienk sem dagasztott, el volt szakadva a fogazott szíja.

Béni

Ez az első éles teszt. Finomhangolások után kicsit jobb lett. (Sokkal jobb, mint a gyártó ezt megelőző megoldása.) A célnak tökéletesen megfelelő. (A menet tisztítás után máshogy néz ki.)
Formázással egyébként sem lehet olyan esztétikus menetet készíteni, mint fúrással, vagy vágással.

A formázó kenve van, kimondottan menetkészítéshez fejlesztett minimálkenő olajjal.
http://www.powerin.hu/wp-content/uploads/2019/03/TAP-NC_2019.pdf

svejk

Köszönöm a válaszokat!
Most nagyban megnézve tényleg van kenve.

(biztos azért nem vettem észre a múltkor, mert minimal kenés [#circling])

svejk

Jól gondolom, hogy az SFAB-200 mérőke 200 l/perces méréstartománya normál légköri nyomású 200 liter levegőt takar?

svejk

Csak kíváncsiság, nem feltétlen várok rá választ.
Ez valami termék, vagy csak a tesztek kedvéért van ilyen sűrűn menetelve?

iadbesaa

Vetesi75

Nekem úgy tűnik, hogy "osztó-gyűjtő" lesz belőle fűtési rendszerhez. (de az is lehet, hogy egészen más cuccos...)

Béni