Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sastas

Egyszer odakerül valahova, és ott marad a terhelés miatt. De csak a vakszerencsén múlik, hogy középre, szélre, vagy a kettő között, ráadásul tehermentesíthető, akkor pedig helyt tud változtatni. És is nagyobb átmérőért ordítottam, 6-os, vagy inkább 8-as tengelyből.
A szomorú helyzet, hogy ez ilyen lett, hosszú távú megoldás van, 6-os lesz a tengely.
Most viszont valami nagy szilárdásgú 4-es tengelyt kell találni, ami legalább néhány hónapig kibirja komolyabb elhajlás és törés nélkül.
Egyszer valaki ilyenre kitalálta, 50 kilós terhelésre, majd jó lett 80-ra is, és most a 140 alatt megadta magát. Ha iszonyat drága lesz, már az sem baj, csak működjön...

jani300

Valami robit izé
Van két ilyen valamim .
Van nekem arra esélyem hogy bírok evvel kezdeni valamit ?

szf

Nem hiszem. Legfeljebb odadod nekem.[#kacsint]

jani300

Még a linket is elcsesztem ...
ELKÜLDTEM A FIAMNAK A JÓ LINKET , NOSZOGATNI KELL BIZONYOSAN ,DE CSAK RÁNÉZ :)

jani300

Belenéztem egyikbe  , van teljesítmény fokozata úgy nézem ,csak kimenetet nem látok .
Biztos meghaladja a tudásom ,de legalább mi a fene ez ?
:)

zozo

250/300-as karokkal rendelkező scara robot vezérlő [#nyes]

jani300

Milyen típusú motorokat hajt , ha egyáltalán ez a végfok ?
A gyerek meglógott :)

jani300

Nem tudom árulni , muszáj állnom a szavam :(

remrendes

Az S255-tol egy edzett parhuzamos csapszeg talan tobbet er.

szf

Ac servok. Elég spéci otthoni felhasználásra valószínűleg alkalmatlan. Nekem is csak a polcra kell, még 2 évig.

jani300

Most néztem , kis nudli léptetős karokat láttam hozzá .
Jól van , van benne frankó vészgomb ,már nem is akkora bukta :)
Megvettem vakon .
Nem volt méhben mielőtt kombinálni kezdene valaki ...

sastas

Az első kérdés az, hogy milyen anyagból. A második, hogy néhány minta darabot, valamint ha az ok, olyan 2-3 ezret ki vállalna be :)

szf

ywathzay

Ahol szerszám normáliákat árulnak ott van illesztőszeg tetszőleges hosszban, edzett, köszörült. Annyit veszel amennyi kell, nagy szériában is. Nem drága, és nem ST minőség.
Csak egy kérdés. Milyen munkahely az, ahol ennyire nem gondolkodnak?

Varga László

Tűgörgős piacon néznék szét 5mm-est találtam 39mm hosszban 130Ft körül.
Persze tesztelni kellene hogy a tűgörgő mit bír!