Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

guliver83

Van az autóban szilikon vezeték?
Hol?

000000000

motortér olaj,szir álló biztos nem pvc min gumi abban meg szilikon általában....

000000000

Utközbe (melet) hogy cserélsz ha kiég ha forasztod?
Zárt tér még ront a helyzeten de Mérd meg 10..15 perc üzem után már látszik a helyzet...

nagysam

A tögzítő csavarját ki szoktam csavarni, és egy csepp olajat az üregbe csöppentek. Csavar vissza, és kész.
Csak egy nagyon pici kell bele. Van, hogy az egy csepp is sok, és a csavar már nem akar a helyére menni.

Csuhás

Frédi felhívott és elmondta a triviális megoldást a légtelenítésre. Mondjuk illett volna magamtól is kitalálnom. Azzal bénáztam hogy ha teletöltöttem olajjal akkor nem ment be annyira a dugattyú hogy a menet csatlakozzon. Ha kevesebb olajt tettem bele akkor meg buborék maradt a dugattyú alatt. A megoldás az hogy a vastagabb kar dugattyúját vissza kell tolni, és akkor szintig töltve, és betolva a kivett dugót kb pont jó helyre áll be a szerkezet.

wt8g4i4

Egy kis help kéne. Az alábbi csatlakozóhoz keresek krimpelő fogót NSR 01 érintkezőhöz (ndr-t vagyHT 225D) Sajnos a hoffmann group, RS components, Hanh&Kolb nál néztem fogót hozzá de ezzel a típussal nem találtam.
Milyen más alternatíva ven ami jó ehez is ?
Ezek jók lehetnek ? HDP22,
V35,
0969,
DHPS,
HDP20

Köszi

zozo

Hát tényleg béna vagyok. Fél órája nem találom azt a fajta beállós csapágy sorozatszámát, aminek a belső gyűrűje domború (hordós) és kétoldali zárólemezes.

De még képet sem találok róla, pedig van ilyen. Ezek is gyárilag "örökre kenve", azért kellene ilyen.

Valaki esetleg nem tudja kapásból?

wt8g4i4

hova megy ? illetve ha van darabod akkor rakhatnál fel egy fotót. Holnap megnézem melóhelyen van egy speckó csapágy katalógusunk .

zozo

Köszi a felajánlott segítséged, de a  cégnél van valahol egy ilyen kicserélt példány, arról lenézem a sorozatszámot holnap. Majd lefényképezem, ha előkerült :)

Ránézésre olyan mint egy közönséges mélyhornyú 2RS csapágy, de a közepe mint egy gömbcsukló, kifordul.

000000000

sn2549 élesebb a szerszáma igy jobban rányomás!

000000000

SN-28B lenne a megfelelője de nagyon rosszul nyomja meg nem négyzerte mert életlen a szerszámja igy utána kel még fogozni hogy a muanyag részbe betud helyezni felejtös!
sn2549 elsöre méretre nyomja kimunkált szerszámja van kicsit drágább de jó 18$ már van

link

000000000

000000000

Ebben tán csak akad...[#vigyor]
LINK

remrendes

Nehanyszor mar vegiglapoztam az SKF katalogust, de abban ilyenre nem emlekszem. Mutasd majd meg legyszives, nagyon kivancsi vagyok.

svejk

2xxx-2RS

pl. 2205  25x52x18

kúpos furatúban is létezik

(de szerintem a topichoz illően kicsit bénán fogalmaztad meg a leírását)