Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Na de miért ?
Emlékszem keresett ilyen házat .
De végül mindegy , csak kíváncsi lettem .

fn47xk7ei

Mert ez a szűrő már megvan és új. Minek még keresni egy másikat újabb problémákkal és felesleges időpazarlással. Kell venni a boltban két idomot 700 Ft-ért és már szerelheti is össze.

jani300

Jól van .
Három nyolcados vagy vagy negyedes cseppmentes menetes csatlakozót is tudsz olcsót valahol ?
A  kínai kézi pumpás hidraulikához kéne .

6rk75uezn

Kõszi mindenki a hozzászólást.

Bundyland:
Igazad van,nem Unf 3/4-es!az a szűrőnek a menete.

Csikarc:
Én is néztem ezeket a roppantógyűrűs megoldást,na majd utánna kérdezek hidraulikás vagy hasonló boltban.

Zozo:
Ez is jó megoldås és tényleg nagy előnye hogy álitható a cső iránya.

Köszi mindenki,már csak a menetet kellene beazonositani mert ahhonan vettem nem irja milyen menetes a csatlakozása.
Menetfésűvel nézve az már biztos hogy 18menet 1 colban,de a belsőmenetben 15,5mm-t mérek,na ez milyen menet? [#worship]

Bicska

Lehet az 3/8, az 1/4 az 13mm körül lenne. De a finommenetet én sem nagyon ismerem, csak tipp.

Rabb Ferenc

Valószínű, hogy egy kicsit kopott magméretű UNF 5/8"-os.
 UNF menetek

remrendes

A vegallas es home kapcsolokat lereleznem a gepemen. Ezek ugye NC bekotesuek. Viszont a rele masik oldalan hogyan szokas kotni oket?

6rk75uezn

Nem lehet 5/8-ad unf mert annak 15,9 a külső átmérője.
0,2mm-t az az 2 tizedet fogna a menetcsúcs.

bundyland

Ha azt vetted amiről beszéltünk az 3/8-ad.

bundyland

Itt írja is.http://mondeo.hu/index.php?topic=12238.0

idézet:
A tartó konzolhoz, tömlővég csatlakozót, 3/8" külső menettel és 10mm-es tömlővéggel, hidraulika szakboltban vehetünk 380 Ft/db-ért .

6rk75uezn

Igen azt vettem.
Igen irja a 3/8-ad ot csak nekem az azért gyanûs még mindig mert nekem a menetfésűn a G18 ami gyönyörűen passzol a menthet,a 19es nem,pedig a G3/8-ad az 19menet/col-os.

jani300

jani300

A 60 fokos menet az 18 egy coll ban .
Kb öt perc alatt meglett , de ez akkor valami ami szabvány mégis csak .
De nem nevezném néven mert fogalmam sincsen :)

6rk75uezn

Na ez az Jani![#eljen]