Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

2f428kduf

Köszönöm, legközelebb így próbálom.

horcsab

Sziasztok!
Van itt valaki akinek van régi Indramat hajtásos CNC gépe és esetleg van multimétere?
2 ponton kellene megmérni a feszültséget.
Segítséget előre is köszönöm!
(A töbit privátban)

zozo

Adott egy 20x47-es önbeálló csapágy, száraz környezetben, tehát zsírozni kellene.

Tud valaki valami frankó zsírt, ami nem mászik ki belőle?
A svájciak megkenték több évre, de nem tudom sajna, hogy mivel. Pedig egyik oldalt még nyitott is.

zozo

Ja és csak 700 rpm körül forog.

a86ifm7g5

Sziasztok!

A TB6600-s vezérlő esetén normális dolog, ha a pwr/alarm mindkét LED világít alapesetben? Több motoráram esetén is ezt tapasztaltam.

Köszönöm szépen.

000000000

Igen, mert az alarm az a valóságban nem alarm.
Kicsit ez is már becsicsult, és füllent neked, követi a mai  divat trendet.:)
Használd nyugodtam így.

a86ifm7g5

Köszönöm a választ! A tesztek alatt nem is igazán figyeltem a LED jelzéseket, csak a minap ötlött szembe, hogy mindkét LED világít. Az MSD végfok esetén nem világít csak a pwr. Most csináltam egy éles tesztet a TB6600-val, és most működés közben nem világít, csak a pwr LED. Az alarm csak be-be villan. Pedig a motor áram bőven a határérték alatt van.

No mindegy is, működik, az a lényeg. ☺️

Még egyszer köszönöm.

6rk75uezn

Egy 8/10mm-es rézcsövet kellene õsszehoznom egy olajaszűrő tartóházzal melyben 3/4-es unf belső menet van.
Hidraulikás boltban biztos tudnak ajánlani valamilyen megoldást de kiváncsi vagyok valaki tud e valamilyen megoldást erre.
Kõszönöm.

fn47xk7ei

Egyszerű roppantógyűrűs idom.

fpd0kbd4

Üreges csavar és az áteresztő  szemhez forrasztva a rézcső?

dch7hz36

Sziasztok!

Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget!

Keresek egy fúróélező segédeszköz legyártáshoz bármiféle bevált méretezett rajzt. Kb. 25 mm fúrószár átmérőig lenne jó.

Köszönöm!

bundyland

zozo

Frédi is ilyesmire gondolt, szerintem.
Áteresztő csavar, a szembe pedig keményforrasztani a csövet. Legalább így állítható is a cső iránya.
(ezt a képet találtam hirtelen, de hasonló kell)

jani300

Egy régi diesel gázolajszűrő ház nem egyszerűbb ?

fn47xk7ei