Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fpd0kbd4

Köszi az iránymutatást! Ezek szerint megoldható,bár nem tűnik egyszerűnek.A jövőt illetőleg nem árt fölkészülni ilyesmire. (ha kínai lesz a világnyelv)[#nemtudom]

000000000

Ha jolértem lcds kezelő panelen vanak a nyelvezeti betüid?
ocr szoftver az a képről felismeri a betü tipus igy a karakter rész kinyerhető ez olyan 70..80% müködik de elönyöd van belöle![#vigyor]

fpd0kbd4

Igen ezt föltételezem.  Ez csak  ha testközelbe kerülne az ominózus frekiváltó, akkor derül ki.

MoparMan

okostelefon, google fordító.
tud "fényképezve" fordítani

simarex

Akkor még nem láttál ilyen hajtást, van több karakter készlet is benne

9jnab2rur

Valaki tudna nekem segíteni szoftverbajban?
Van egy 3020 CNC és ehhez Artcam segítségével próbálok a Rotary 4.Axys modulhoz írni egy hengert de valahogy, sosem sikerül, és nem csinálja meg . Ha megcsinálom artcamban ott látom a hengert , de a Mach3 már egy sima lapot lát csak valami beállítás hiba lehet, már a szoftver megírásában ... Ehhez esetleg egy egyszerű mintában tudna valaki segíteni?
2-3 D ben jól megy már de továbblépésként  a 4. axyst is szeretném kipróbálni.

fpd0kbd4

Igazad van még nem találkoztam ilyennel. Ezek szerint a típusszám végén lévő "J" betűt a manuálban rosszul értelmezem?

000000000

kiprobáltam de net kell neki!

MoparMan

vagy net kell neki, vagy letöltöd a offline a nyelvet és akkor nem kell

000000000

offline modban csak a kamerát engedi nyelvfelismerést kikapcsolja...

MoparMan

mondom. le kell tölteni az offline nyelvi file-t. onnantól nem kell net neki és működik.

MoparMan

nyilván a nyelvet magadtól is fel tudod ismerni...

000000000

fpd0kbd4

Köszönöm  mindkettőtöknek! WiFi kapcsolattal próbáltam, egyszerű és korrekten működik. [#worship]

ywathzay

Tud-e valaki megoldást 4KW 3f hidraulikus tápegység lágy indítására? Ahogy lehűlt a levegő, az amúgy is híg olaj annyira lefogja a szivattyút, hogy amíg nem melegszik át legalább 12-14C fokra, a motor leveri a 32A biztosítékot is. Elvileg alapjáraton tehermentes a rendszer, csak a résolaj ami "feltartja".