Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Vagy mégsem a kétsorú önbeállót keresed? [#nemtudom]

svejk

RJancsi

Csak tippelek, talán csőtágításra. Nyilván nem fém, inkább műanyag (zsugor) csőhöz. A fogak megakadályozzák, hogy lecsússzon a cső a fogóról amikor a két szárát széthúzod.

wt8g4i4

Köszi, majd a céggel rendeltetek valami faszántos fogót :D Én anno otthonra vettem egy érvéghüvely fogót ebayról. 1200 ft volt, de olyan jól dolgozik, hogy, villanyos ismerős el kéri néha :D

Ehhez a csatihoz csak gagyi jött. Forrasztani meg nem szeretném az összes érintkezőt.
Sajnos a boltokban, meg ugyan olyan hozzá nem értő emberek dolgoznak, mint én így ők sem tudták megmondani, hogy jó lenne e nekem.

000000000

Van 4 pofás készletes megoldás egy pofán 4..5 keresz metszethez az jobban megéri pézben 50$ körül mozog....

zozo

Kétsorost keresek, ha nem találok akkor a 22-es sorozattal kell kiváltani, 2RS1 kivitelben.
Hengeres furatú, külsőre ugyanúgy néz ki mint a 2205-ös csapágy.

Holnap tudom csak fényképezni, nincs benn aki megtalálhatja a régit.

Az emlékeim szerint ilyen volt.

wt8g4i4

Jaaa, hogy ilyen, akkor már teljesen más a leányzó fekvése :D Ebben semmmi extra nincs. Jól félre vezettél az első kérdéssel :D

zozo

Akkor most olvasd el az első bejegyzést és mindjárt érthető lesz a domború belső gyűrű [#nyes]

Semmi extra, de a hagyományosnak (22-es sorozat) a külső gyűrűje íves, a belső árkolt, ennek meg fordítva.

TROMF22

Bizony, bizony ez nem a szokványos beálló.
A domború belsőgyűrűvel oldható meg a zárt kivitel.
Egyébként kíváncsi vagyok a konkrét típusra és gyártóra.

Mivel nem hagyott nyugodni én is próbáltam rákeresni, de bénának bizonyultam...
Pedig valamikor találkoztam ilyennel.

svejk

Hmm... és akkor ez képes működni az általános önbeálló 2-3 fokos szögétől nagyobb eltérésben is?

Feltétlen írd majd meg a típusát!

svejk

A zárt kivitel megoldott a hagyományos önbeállónál is csak ott kevesebb a megengedett szögeltérés mint a nyitottnál.

svejk

svejk

Ha jön jobb magyarázat elfogadom. :)

TROMF22

Igaz! Csak az én szemem előtt a reklámfotókon kibillentett csillogó golyósorok lebegtek :)
De ez azért jobban tömíthető kialakítás.

Devecz Miklós

Ma egy kicsit előbbre jutottam, lecseréltem a potmétert egy ellenállásra (potival megegyező).

Ezek után már tudtam szabályozni a motor fordulatszámát Mach3-al.
Ezek után jött a csavar:

Fordítva működött, ha növeltem a százalékot, akkor csökkent a motor fordulatszáma, ellenkező esetben csökkent.

A másik probléma, hogy egy idő után elvesztette az UC100-at, nem érzékelte, csak a számítógép újra indítása után állt helyre a kapcsolat. Ezt egyenlőre nem tudtam behatárolni.