Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

zozo

A csavarozó robotot úgy oldottuk meg, hogy műszakonként egyszer kijár a robotkar a fixen telepített nyomatékmérőre, ha nem OK, akkor az operátor állít a motoron[#nyes]

svejk

Hogy Neked is minden sz@rral foglalkozni kell... :)

svejk

...és persze visszahívjátok az addig készült darabokat, ugye!? :)

zozo

Áh, az operátornak sose kellett hozzányúlnia a nyomaték állítóhoz, kipipálja mindig a füzetben:)
A gépi látás meg amúgyis észreveszi, ha kilóg a csavar feje [#nyes]

bundyland

Sziasztok !

Elromlott egy rothenberger csőprés és érdeklődnék hogy valaki nem tudja e véletlenül hogy a motorból kijövő kis vékony vezeték ami visszamegy a panelra mi lehet.
Mintha egy tekercsből jönne vissza. Maga a motor rész mintha egy fúrógép lenne.

Előre is köszi ha van valainek infója!

s4sryue

Kedves forumtársak!
Segítségeteket szeretném kérni!
Yaskawa 200w-os fékes szettet teszteltem jog módban.Meg elsem indítottak,csak tartásában volt,és mintha zörgött volna valami benne.Forgatáskor a hang "zörej" kicsit mérséklődött.Hasonlóképen mint ebben a videóban:.  Ha valaki tud kérem segítsen.Köszönöm!https://m.youtube.com/watch?v=pWcWimwz5Jw

s4sryue

Factory resettel megoldódott!

svejk

Segítséget kérnék az alábbi patron pontos beazonosításában.

Beszerzési forrás is érdekelne, 6-os és 1/8"-os befogássúra.

Sanyi Bá

Ez a patron ISEL, az én gépemhez is pontosan ez a méret kell. A beszerzési forrás engem is érdekel.

svejk

Igen Isel gépbél való, de direkt nem írtam típust hátha valaki ráismer más forrásból.

Az a baj ez már régi típus, az Isel is átállt az ER patronokra.

A 200x éves katalógusokban még benne vannak ezek a régiek de méret nélkül és sajnos én a motort sem tudom beazonosítani.
Elég sok egyedi cuccot gyártott ez a cég. :(

A Ebay tele van ránézésre hasonló Isel/Kress patronokkal de azok átm.14/26 mm esek.

Sanyi Bá

Igen én se találok hozzá már patront, csak 3-as és 6-os van, talán a hatoshoz van 1/8-as datron szűkítő.

svejk

Még Száraz János barátunkban bízhatunk, ha ő sem akkor senki sem fogja tudni.

xg2w6ib9x

Szép estét!

Adott egy 16 karakteres 1601-es LCD kijelző panel.
A kijelző széleitől befelé haladva sötét elszíneződés látható.
Sajnos azt nem tudom, hogy ez a jelenség terjedőben van-e, mivel csak most került hozzám.
Mellékelek pár fotót.
Az lenne a kérdésem, hogy mi ez a jelenség és mi okozza?
Kicsit olyan mint amikor egy öreg objektív lencséje elkezd begombásodni.
Ja még annyi, hogy amikor lehúztam a szűrő fóliát, akkor is látható maradt a foltosodás, csak sokkal halványabban.

B.Zoltán

Valószínűleg döglik a folyadékkristály benne.

Nekem is így kezdődött, aztán terjedt tovább, mondom kicserélem, mert a karaktereket nem lehetett látni mind.
Volt a szekrénybe fekete zacskóba még két darab, soha nem volt beüzemelve, kibontom hát tök fekete a "képernyője".
Mondjuk ezek elmúltak 30 évesek.