Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sastas

A feszültséget vagy az áramot akarod elosztani? Gondolom valami szabályozott módon. Tipp alapján inkább az áramot, áramkorláttal, de nem tiszta.

zozo

Ja, most nézem, kihagytam a lényeget. [#falbav]
Elosztó kellene, amibe egy 16-os meg 8-10 db 10-es  vezetékeket be lehet fogatni.
Mint egy csokisor, egyoldalt közösítve, vagy sín, valami kulturált megoldás kéne. Nem tom mi a neve az ilyen jellegű elosztónak, google nem segített.

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

zozo

Nagyon jó, erre már dobál a barátunk is.
köszi

zozo

Baba! -most már válogathatok bőven. Köszi

rotaryfun

Sziasztok

Lepukkant az egyik sárszivattyúm olyan szinten hogy ki is lyukadt az első pajzs. Öntöttvasból van, a menetes perselyes felújítást meghagynám télre. Mivel öntöttvas a hegesztgetést sem preferálom. Valami "csodaragasztóra" gondoltam amivel fel lehetne tölteni a kikopott részt. Van esély hogy valami megfizethető epoxi vagy más megállna benne ?
Köszi

konvoid

"Lehetséges hogy a mai fúró üregelő sprayek hasonlóan jó kenőanyagok meneteléshez."
Biztos vannak jók, de nekem ez a faggyús keverék jött be.
De ez anyag föggő is mert kór és kór anyag közt is van különbség.

RJancsi

Párszor próbáltam kétkomponensű epoxival szivattyú házat ragasztani, de úgy tűnik hosszú távon nem bírja a vizet, leválik. A hozzáértők biztos megmondják a tutit, én keményforrasztással (rézzel) próbálkoznék. Jól tapad a vashoz és nem kell neki akkora hőmérséklet mint a hegesztéshez.

Dezső

Szia.
Acralock SA 10-15 kétkomponensű ragasztó.
Felérdesíteni a felületet, acetonnal zsírtalanítani és mehet is a kitöltés.
Beszerezhető Novia Kft Halásztelek.

rotaryfun

Köszönöm, a leírása alapján ígéretesnek tűnik.

rotaryfun

Félek a melegítéstől, nehogy elrepedjen, de ha más nem működik akkor muszáj lesz, mert ilyent csak a komplett szivattyúval együtt veszek.

pisti73

Sok a 3 mm. Ha leveszed 2-2,5 közé akkor nem lesz csíkos...(szerszámátmérő 50%-a alá vedd mindig)

mg0x9gbj

Sziasztok. Tudja esetleg valaki, hogy mach3-ban a work offseteknek, fixture-nek mi köze lehet a referenciafelvétel működéséhez?

A probléma: rámegyek, hogy reference all axis, szépen felveszi minden tengely a referenciát. Dolgozik a gép egy hétig kb. Aztán az x tengely nem veszi fel, átmegy a kapcsolón, a többi felveszi... bekötés kapcsoló stb jó, mert ha újratöltöm az xml fájlt akkor megint egy darabig jó. Valami koordináta probléma van, de nem tudom mi lehet. Esetleg van rá ötlete valakinek?

Köszi