Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

gaben

A leírás ott van a cuccaidon, amit nem tudsz leolvasni, azt le tudod mérni.

jani300

Van ilyen ismerősöm .
Ha elmegy otthonról még jobban felcsavarja az amúgy is üvöltő tvt rádiót .
Szerencsére nem közvetlen szomszédom .

jani300

Van méhészetük ,traktoruk meg minden túró .
De falun laknak , itt csak albérlőket tartanak és engem csesztet a fiatal szomszéd minden vacakért .
Rajtuk kívül még soha senki nem szólt . ők is csak azóta mióta készen lettek a felújítással , és van kiadva öt garzon .
Kicsit vártam a válasszal ,nem akartam csípőből írni .
Legjobb tudomásom szerint helyi rendelet nem szabályozza itt a villamos kisgépek használatát , reggel nyolctól este nyolcig .
A benzinmotoros gépek használatát viszont tiltják hétvégén ,
mint írtam ha régebben is de megbeszéltem az önkormányzat előadójával egy más ügy kapcsán régebben .
Azért írtam mert nem tudom változott e a szabályozás .
De nem látok sehol utalást arra hogy változott volna a rendelet .
És igen mert bepróbálkozott ,szét fogom köszörülni most már a nyomi albérlők fejét csakazért is .
Nem nekem kell nyalnom az albérlői seggét az az ő dolga neki fizetnek .
De egyébként a gerinctelen házatlan csigáknak is semmibe nem tartott volna ha nekem szólnak ,meg tudtuk volna beszélni . De homályos célzásokkal fenyegetőzéssel ,mást fognak elérni .

fn47xk7ei

Jani felőlem nyomhatod még éjszaka is az a nagy sarokcsiszolót. Önnön magad minősíted vele.Nekem pár éve fiatalok költöztek a közvetlen szomszédságomba. Ma délután is családi összeröffenés tartottak nem nagy ricsajjal. Csak a kis ikerlányok hangját és a madarakat lehetett hallani valamint távoli zenét a garázssorról . Ennek nagyon örültem és persze közben rendeztük az első kiskertet ill. új bokrot ültettünk. Öröm ilyen környezet és eszembe nem jutna gépeket beindítani, zajongani. Amennyiben valaki nem tud közösségben élni, alkalmazkodni azt bizony én helyre szoktam tenni. Régebben megesett hogy a nem közvetlen varrónő szomszéd asszonyom férje a tüzelte el a maradék műszálas anyagokat a kazánjában...röviden: leszoktattam róla![#vigyor1]

jani300

Röviden , az előző albérlők önként távoztak :)
Az egyik úgy jött haza hogy telefonon nyittatta a kaput , és ha még nem volt nyitva inkább ment még egy kört a kocsival :)
Előtte éppenséggel beszólt egy másik szomszédnak de ehhez nekem semmi közöm nem volt ,esküszöm .
Nem olyan nagy baj az hogy nem vagyunk szomszédok ,én már látom :)
Már legalább egy éve máshol nyomulok ,nem zavarogtam itt .
Régebben valóban voltak meredek dolgaim .
Most kb tíz napig volt egy dolog amit rámerőltettek és nem tudtam máshol megoldani , de igyekeztem nem nagyon zavarogni . Az idősebb tulajnak mondtam is hogy nem lesz ebből rendszer .
És máshol egész nap nyomták a kisflexszet én is hallottam .
Persze oda nem mernek menni , nekem irogat a jóember a facén . De letiltottam ,nem idegeskedek ezen ,és már a melót is régen elvitték , lehetett volna annyi esze hogy nyugton marad . Németországból irogat egyébként , gondolom ott is hallotta [#vigyor2]

jani300

De hagyjuk inkább ez már tényleg nem idevaló .

fn47xk7ei

Szalai György

"szét fogom köszörülni most már a nyomi albérlők fejét csakazért is"

Akkor kösz, hogy nem írtál csípőből.
Kopogj be hozzájuk egy tányér sütivel, azután béketűrőbbek lesznek.
Később talán szerelhetsz egy deszkalapot a kerítés tetejére úgy könyöklő magasságon, amin elpálinkázgathattok kertművelés közben. [#vigyor2]
Jót tesz a vérnyomásnak, ha békében él a környezetével és persze saját magával is.

De még úgy is hanyagolni muszáj időnként a civilizációt, pár napot tölteni csendben, tavon, erdőn, hegyen.
A természet a legjobb idegszanatórium. És ráadásuk tök ingyen van.

ebalint

vgbzmdekb

Sziasztok! Ez mitől lehet?  5mm-es szerszám  3mm átlépés! 0.1mm mélységben!

kaqkk007

Próbáld meg szálirányra merőlegesen és csak egy irányból marni .

laca

hostya

Én ezekre tippelek...

1. Életlen a szerszám.
2. Alacsony a marószerszám fordulata.
3. Nagy az előtolás.. az (alacsony fordulatszámhoz képest...)
4. Nem elég száraz..(értsd: nedves) a fa..

2am4nwzib

vgbzmdekb

Köszönöm, ez a hiba!  Még egy olyan kérdesem lenne, hogy szeretnék co2 lézert építtetni a gépemre, ezzel foglalkozik esetleg valaki? Vagy van valami cég akit tudnátok javasolni?