Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

aztali gépnél pci lpt kártyás megoldás legtöbb régi laptopnál csak asztali dokolojával az adot tipusu laptophoz vagy uc100...300 usbs mozgás vezérlök de még de ezért már komplet használt pc ára..

2f428kduf

Ez nem csak egy tápegység??

Szalai György

2f428kduf

Biztos javítható, a békebeli, transzformátoros (50Hz!!!mielőtt megtámad valaki: a kapcsitápban is van)tápok nem szoktak súlyosan  elromlani. Még az is lehet, csak biztosíték.

Miki2

Aki nem ma kezdte, ráismer.

remrendes

A PR02X-en a printer port hasznalhato lenne ilyenre? Elvileg az is csak egy atdrotozott USB.

ebalint

Gondolom, hogy igen.

A lényeg, hogy a laptophoz legyen kompatibilis.

Az általam használt géphez is van legalább két típus, most  hirtelen nem tudom, hogy melyiket választottam.

u8hfa7p5

Nem a biztosíték, azt leellenőriztem. Rendben, hogy javítható, de ki tudja nekem ezt megjavítani. Én a hardverhez tök hülye vagyok.
A hibajelenség: amikor üzemkész, akkor folyamatosan sípol és ég a zöld led. A bekapcsoláskor nem kezdett el sípolni, de a led égett. Aztán a következő bekapcsoláskor a led felgyulladt aztán elhalványodva kialudt. Most már a led sem ég.

s5f8tmfv3

Idéza következő bekapcsoláskor a led felgyulladt aztán elhalványodva kialudt. Most már a led sem ég.
Könnyen lehet hogy a főkapcsolód vacakol.

s5f8tmfv3

Igen, volt hozzá szerencsém :)

Balazs92

Sziasztok. Új vagyok a fórumon még.Vettem egy strigon me 1000 marógépet és olyan problémám van, hogy nem működik a fogaskerék olajzás. Szétszedtem az olajszivattyút, kitakarítottam és a lapátokat is legyártottam újra, textilbakelitből. Valamint a szívócsőben lévő golyót is újra cseréltem, de még így sem működik. Nem tudom már, hogy mi lehet a baja. Tud valaki segíteni vagy megmondani, hol tudnék venni bele másik olajszivattyút?

2f428kduf

Én megtudnám, de Szekszárdon lakom.

Kristály Árpád

Halihóóóó
Én ezt úgy oldottam meg, hogy feltettem egy kis  fogaskerék szivattyút egy tartállyal, pl. Régi Zsiguli vagy hasonlót... a leeresztő csavart kivettem így lett összekötve a tartállyal
Csendesebb lett a gép, mert kapott bőven kenést...[#worship]

Üdv.: Árpád

ywathzay

Itt a megoldás, ettől jobb nincs. //[#t133p39658#]