Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Sajnos, nem volt semmi amiből bármire is következtethettem volna. Simán végigment a tömörítés.
Meg, rajtam is az út henger, mikor megláttam:))
Pár nap híján egy év oda:(((

0gbwyh99

Üdv. mindenkinek !
SEGÍTSÉG !!!!!!!! Vettem egy Echosmart típusú műholdvevő egységet és mivel poros volt pamut ronggyal megtöröltem az előlapját ami valami átlátszó fényes műanyagból van . Nagyot néztem amikor törlés után szép karcos lett  [#merges2][#boxer] . Hogyan tudom ezt orvosolni ? A gondom az hogy vissza akarom vinni és másikat hozni helyette , de így , karcosan , hogyan ?

000000000

Nem ismerem azt amiről írsz, de ha nincs benne a kezelési utasításban, hogy ne törölgesd mert.... akkor hibás a termék és köteles visszavenni. De, ha 3 napon belül vagy kommentár nélkül is.

3k74cecek

Hát nem azért mondom, de a te  leírásod sem túl bőbeszédű.[#wink]
Mivel tömörítetted?
Mit csináltál, és miből gondolod, hogy eltünt?

0gbwyh99

Nem márkaboltban vettem és azért cserélem be mert nem felel meg , felárral becserélem egy okosabbra , de ha így viszem vissza akkor nem fogja vissaválalni !!! Újra segítséget kérek .  

Laslie !!!! Te értesz a műanyagokhoz , mivel , hogyan "kezeljem" ???[#help]

000000000

Én az alap levelezőt használom,(Outlook express)
és ennek van egy automatikus szolgáltatása. Ami időnként elindul, hogy tömörítse a leveleidet ha már sokalja őket. Kikapcsoláskor índul, és  megkérdezi tömörítsem a leveleket, választhatsz igen vagy nem. Nos azt már tudod, mit szoktam választani.  
Abból gondolom hogy eltünt, mivel nincs sehol a beérkezett leveleim 2008 .11. 03 tól a mai napig.
Ez egy jó kérdés volt:))

D.Laci

Ha nem volt beállitva hogy letöltésnél törölje akkor a mail szolgáltatodnál bejelentkezel, webes felületen, akkor megtalálod.

000000000

Hát lehet, hogy akkor sajnos nincs vissza út (nem készít biztonsági másolaltot a mappáidrol).

Még azt megnézheted, hogy a beérkezett levelek mapáján (az Outlook Expresben) nyomsz egy jobb gombot és a tulajdonságában a linket kijelölöd egérrel (vigyázz, hogy az egészet kijelöld), majd egy megnyitott mappa címmezejébe beilleszted a linket és a végéről kitörlöd a "Beérkezett üzenetek.dbx" szöveget, akkor megnyitja azt a helyet (mappát), ahol az összes ki és bemenő leveleket tárolja! Itt megnézheted a file méreteket, ha túl kicsi, akkor azok bíz elvesztek! Ha később ezeket a file-okat lemented és hiba esetén ugyanide visszamásolod, akkor az összes levelezésed tárolható, arhiválható!

Rinaldo

Az outlook express tömörítés után a kukába rakja a régi fájlokat!!

000000000

Ha ez igaz, akkor meg kell nézni ott (hátha még nem ürítettél)!!!

000000000

Igen, vannak a kukába innen származó .bak fiék csak a beérkezett levelek ből hiányzót nem találom közötük. De jó az infó! Köszönöm!

Az agyam meg már szétrobban!!!!!!!!!

000000000

Nem tudom, mi ebben a félig elmondott...
A Thunderbird egy másik levelezőprogram, amit a profibbak sztárolnak. Olyan ez, mint a Firefox az Internet Explorer helyett. ezt fel kell installálni, és azt mondani, hogy importálja az Outlook Express leveleit. Ő meg szépen beolvassa, és a továbbiakban nem egy olyan kretén formátumban tárolja a leveleket, mint az Outlook Express, hanem sima TXT file-ban.
Volt már nekem olyan, hogy az Outlook Express nem tudta megnyitni a saját fil-ját, amiben a bejövő leveleket tárolta, a Thunderbird meg igen.

Na fiam, még egy kanálkával a mama kedvéért? :)
Letöltés innen:
http://www.mozilla-europe.org/hu/products/thunderbird/" TARGET=_fnew>Mozilla Thunderbird

ukcge40u

Hozom a desszertet...

Saját gépen én nem is használok levelező progit.
Mivel nálam néha előfordul, hogy nem tervezett újratelepítés jöhet, akár holnap is (nálam az a jó oprendszer, ami kibírja egy évig újrahúzás nélkül, mert kap a pofájába), akár azért, mert szétvágtam nagyon, vagy épp szét készülök vágni, [#email][#gun][#violent] ezért én a böngészőm beállításait, a leveleimet, meg szinte mindent, ami elfér fent a neten, ott tárolom.
Ezért van külön biztonsági mentéses külső vinyóm (puff, ez most picit sajog, holnap veszek 500gigát...), mert sosem lehet tudni néha, hogy hova kell.

Az opera ebben is nagy segítség, saját internetes profilom van, ahol a könyvjelzőim, beállításaim fent vannak.
Citromos mail is ezért lett, 2 Gb nagyon sok levelet megőriz, mellékletekkel együtt.

Ha meg, mindenképpen az otthoni masinán akar az ember levelezést tárolni, akkor nagyon jó beépített levelezőkliense, torrentkliense, meg egyéb rosszjai vannak.

Még egy szelet torta? :))

000000000

Látod apám, már a számba csorog a leves:))) Valahogy igy gondoltam. Köszi!

Azt hittem ez a Thunderbird valami kinai pasa:)))

Na jó, én is van mikor azt hiszem ami nekem evidens az másnak is. Pedig nembiztos.

000000000

Így vagyok én sokszor a CNC-s tanácsokkal :)
Végülis egy CNC-s fórumon így Te vagy a nyerő :)