Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Motoros

Árpi jó seggbe lesz rugva ha kitörli. :))
Nekem a #4077..4078..4089 szösszeneted nagyon tetszik, ez a stílus fekszik nekem. Lehet hogy íróként is meg tudnád keresni a kenyered idehaza.
Kéne folytatni a napijelentésed, legalább képet kapnánk róla hogy zajlik a melós élet odakint.Még lehet egy blogot is megérdemelne. Manapság nem nagyon születik ebben a témában semmi, hogy mi történik a melóssal az senkit nem érdekel, bezzeg ha egy celeb elszellenti magát odarohan 10 tv stáb.

ukcge40u

Ami az írást illeti... íróként már éhenhaltam volna, talán.

Nem mindig van ilyen írhatnékom.
Általában akkor jön rám, ha bajom van, és itt kint rajtatok kívül nem igazán tudom másoknak elhüppögni a bánatom, úgy, hogy az olvasók/hallgatóság még tudja is, hogy miről van szó.

Ezért úgy tűnhet, hogy siránkozom állandóan.
Pedig nem mindig. :)

Ha minden faja, meg klappol, olyankor nem nagyon van írhatnékom, mert nem lehet belevésni egy flekkbe a lényeget: "Minden faja, meg klappol."

Árpit ne bántsátok, bántottam én eleget. Talán egyszer megbocsájt nekem.
Most, így belegondolva, sokba fog nekem kerülni az írkálás, ha így folytatom.
Van pár modi, és ha egyet megpróbálok megvesztegetni, akkor a többit is meg kell.

A főnökről nem is szólva...
[#vigyor2][#vigyor2]

Motoros

Na megnyugtattál, mert ahogy mostanság mennek a dolgok...fogsz te irogatni nekünk eleget,... bár ne lenne így.

Jó Árpit csak virtuálisan billentem fenékbe, ha töröl...megdumáltál. A modiktó ne tarts, nyaralnak, meg rég lemondtak már a rendrakásról, meg aztán lusták is, a főnök is csak ritkán néz be, beletörődtek és tudomásul vették a kupit.

svejk

Nem úgy van az! A modik mindent látnak, csak tetszik nekik is :)))

ukcge40u

Te a pálinkát csipázod, ha jól emléxem...[#zavart1]

000000000

Tévedsz! Szemem a pályán![#zavart2]
Ha nem írok, nem azt jelenti, hogy nem is vagyok itt![#vigyor1]

ukcge40u

[#vigyor3][#vigyor3][#vigyor3][#vigyor3][#nyes]

000000000

Üdv. Hülye kérdés következik: Vezérlőt hol lehet kapni? Vagy esetleg csinál(tat)ni kell ?

köszi

000000000

Nálam (picit várjál)![#vigyor3]

000000000

000000000

Valakivel tudnék esetleg MSN-en beszélni egy kicsit erről ? Lenne pár kérdésem.  

köszi

000000000

SEGÍÍÍÍTSÉÉÉG!!!!

Tömörítettem az üzeneteimet, és a bejövőkből az utólsó 1 évi üzenet eltünt. Mondanom se kell, hogy mekkora problémát okozott ez.
Megpróbáltam a rendszer visszaállítást is, eredménytelenül.

KÉREM? AKI TUD VALAMI SEGÍTSÉGET AZ SEGÍTSEN!!!!!

000000000

Próbálj feltenni egy Thunderbird-öt, és importáld az OE mappákat (már ha ez volt eddig). Nekem hasonló problémás esetben ez bevált.

000000000

Volt valami hibaüzenet a tömörítéskor? Nem lehet, hogy csak átemelted véletlenül egy másik mappába?

000000000

Kedves Gábor!
Kösz a szándékot, de az ijen félig elmondott segítség számomra ojan mintha valaki a levest a szám mellé rakná. Már csak a kérdés hiányzik: Elég volt fiam?