Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

István bátyó, sajnos nem tudom mit lehetne vele kezdeni. Ha polikarbonát a cucc akkor csak rá kell melegíteni hőlégfúvóval finoman és összezáródnak a karcok. Ha egyéb hőre lágyuló anyag akkor pedig 100-as ármérőjű finompamut korong 1000-1900-as fordulaton és kovaföld políranyag. Ez utóbbi infót egy ma kézhezkapott katalógusból olvastam ki neked. Kucsa-ker kft-től küldték. http://www.csiszoloszerszamok.hu/" TARGET=_fnew>ITT a linkjük. Le is töltheted a katalógust. Ezt pár napja linkelte be valaki amikor a polírozásról ment a dumcsi. Ezúton is köszönet érte, jó kis oldal.

000000000

Igen, István ez tényleg jó!
Tegnap nem értél rá ezt elmondani, mielőtt elvesztek a leveleim[#nevetes1][#falbav][#csodalk][#fejvakaras]

Földi Péter

A #4061 -ben lévő golyósorsót még a hétvégén összeraktam. A vazelin csodákra képes egy kis katalizátoros segítséggel  ((-:  

Köszönöm,Peti

4um5b65d

Már megbocsáss, mit csináltál az orsóval amihez vazelin kellett ? [#csodalk][#csodalk][#csodalk]
Ez már dúúúúúúrva..... [#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

Húúú, öcsém, hogy mik vannaaaak:))))

ukcge40u

Hát nem látod?A vazelinnel fordította meg a szmájlit a mondat végén... :)

KoLa

A vazelin kiváló kenőanyag csakhát asszociál az ember fia mingyá!!!
Egy barátom a PU öntő gépének a keverő házában ezt használta - kiváló

000000000

Én elmodtam volna, ha kérdezed![#vigyor3]

D.Laci

2000 N erő hány s alatt tud felgyorsítani 100kg-ot vizszintesen?

D.Laci

2000 N erő hány s alatt tud felgyorsítani 100kg-ot fügölegesen?

svejk

D.Laci

jaj az lemaradt, 10 m/perc

000000000

Szia Laci!
g=10 m/s2 esetén 16.66 ms alatt.

D.Laci

Szia Tibor!
Neten sok mindent felleltem, de sokat nem értem.
Egy jó képlettel kisegitenél, azt megkösszönném!

000000000

Sziasztok! Új vagyok itt! Most találtam erre a helyre! Szivesen válaszolok kérdésekre ha tudok! Tapasztalatom:  kb3 év  Trumpf stancoló ill laser gép programozása javítása , s most Bystronic Bysprint pro  4400 as rezsoval küzdök!