Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Földi Péternek:
Ilyen nagy golyót már nem tart meg a zsír, esetleg télen...
Pontos utasításhoz kellene tudni hogy külső vagy belső visszavezetéses 1 vagy több golyósoros.
Az alap amikor öledbe állítod az orsót, az anyát központosan rátartod az elejére és szépen elkezded beleereszteni a golyókat.
Többsorosnál ha a visszavezetés kivehető akkor értelemszerűen vizszintesen tartod az orsót és koncentrikusan tartod rajta az anyát és a viszzavezetés helyén töltöd a golyókat.

Földi Péter

Üdv Mindenkinek,
Igazából segítséget keresek a Steinmeyer golyósorsóm összeszereléséhez. Sajnos külöm van az anya és az orsó. Igazából nem tudom pontosan, hogy hány golyót kell kihagyni soronként, és, hogy hogy tudom szerelőtüske és hüvely nélkül manuálba összerakni a konyhában csendesen.. (:
Ha esetleg tud veleki segíteni, aki már csinált ilyet (én még sajnos nem), nagyon megköszönném.  
Ja igen, egy d40-es 10 menetemelkedésű orsóról van szó.

Ha a menetét leírná valaki meghálálnám, de bármi segítség jól jönne.  

Ha seikerül, ígérem szétszedem újra és képekkel együtt felrakom egy PDF-ben, hátha más is ilyen helyzetbe kerül. Soha nem lehet tudni.

Köszi előre is,
Peti

svejk

Mint már írtam, álj neki logikával és bátorsággal.
A kezedet nem foghatjuk, meg azt sem tudjuk milyen rendszerű az anya így nem adhat senki szájbarágós tanácsot.

D.Laci

Helyileg merre keresel segitséget?

ukcge40u

Béna vagyok, meg tudatlan, fáradt is, meg nyűgös...[#rinya][#lama]
Tudok képet linkelni a gépes topikomba a hunbay-ról?

Anyu, kérem a cumisüveget...[#pias]

Szokatlan nekem, hogy ennyire hülye, és gyámoltalan vagyok... [#falbav][#szomoru1]

D.Laci

Igen. Jobb klikk a képre, tulajdonságok ablakból másolod az URL címét és képként linkeled. Linkelheted a könyvtáradat vagy egy mappáját is.

ukcge40u

Köszi, tényleg egyértelmű,logikus.
Valahogyan nem vagyok fitt agyilag, mióta visszajöttem.
De alakul a masina, csak lassan. :/

4um5b65d

[#falbav]
A sorok közt olvass, ne a sorokat!
:)

4um5b65d

Lehet, hogy én értelmeztem félre ?? :((

D.Laci

Nem lehet mindenkinek olyan kifinomult humor érzéke mint neked! :)

4um5b65d

Pedig, nagyon úgy hangzott első olvasatra, hogy másnak szól az írás... :)))
Valahogy nem akartam elhinni, hogy Sanzi-nak gondja lehet a linkeléssel, hisz már egy valag képet berakott. Szegény Sanzi...agyon dolgozza magát.. :))

Földi Péter

Bocsesz, világos. Nem vettem észre ezt az üzenetet. Leírtam ezért ebbe a topikba is a történetet. Így már világos. Igazából nem a próbálkozástól féltem, csupán nem akartam a goslósorok réz átvezető nut-jait kicsinálni, mert utána dobhatom az anyát. No akkor lássuk...
Köszönöm,P

KoLa

Sanzi!-máma má ne igyá több sört![#wow3]

Földi Péter

Tényleg ez az utolsó a témában. A golyósorsó 7 golyósoros, belső visszavezetéses szimpla anyás, és szimmetrikus előfeszítésű. Még1x köszi,Peti

Földi Péter

Tatabánya mellett lakom. Üdv,Peti