Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

konvoid

Üdv!
A Flash Rom ellenőrző összege hibás.
A reset gombra nem reagál?
De valószínűleg a paraméterek és a PLC program "elszállt".

Autotec1

Bármilyen leírást keresek a két géphez
Mennyit érhetnek?

dn9pjrcv4

Szia!
Köszi a segítséget!!
Reagál a reset gomba bejön egy másik menü ahol talán programit lehet írni vagy behívni nem tudom...
Működött a gép de egy költözés után ezt írta ki.
Mit lehet ilyenkor tenni külső meghajtóról RS232-es proton keresztül  beolvasni a programot vagy esetleg elő lehet hívni a gépből is?

konvoid

Soros porton át tudod küldeni pc-ről.
De ha nincs elmentve a paraméterek és a PLC akkor hozzáértő
embert kell keresni aki meg tudja írni.

2am4nwzib

EMCO/WinNC itt a link 2004-es verzió (tanuló progi )

9pk59nuy

Nem sok leírás van hozzá, mert az EMCO kikötötte, hogy az írott anyagot tilos másolni!

Vagy ezért, vagy másért, nem lehet a neten fellelni a komplett kezelési utasítást. Viszont az utasításkészlet fel van festve a gépekre, azokat kell használni.

Ha már programból meg tudod mozdítani a gépeket, akkor a többi már jön magától. A vezérlőnek van kimenő videojele, rá kell csatlakoztatni egy monitort, és akkor táblázatot lehet kitölteni a programozáskor.

u3xrz0cut

Szia!
Nekem van mindegyikhez könyv németül, de talán valami fordítás is. Kb 50 mm vastagok 3db. Ha érdekel írj.

u3xrz0cut

Talán még kazettám is van.

Autotec1

Köszönöm a segítséget
A maró, megmozdult működik
Az eszeterga még nem indul

fn47xk7ei

Hozzájutottam egy Fro-Face HMI-hez . Elfekvő cucc volt raktárban . Használt de rá vagyon írva : "Működik , van kép". No én rákötöttem a 230 V hálózatra de se kép se hang . Van ennek valami trükkje , hogy elinduljon vagy valószínűleg kuka a cucc ?[#nemtudom]Jól jönne egy-két segítő gondolat .[#worship]

szf

Nem tudom miért nem megy. De, ha megy a lecsóba akkor érdekelne mert nekem meg valahol van egy törött képernyőjű.

dtb

Lajosnak kerestem volna manualt, de ezt találtam közben, ha érdekel:PRO-FACE LCD

dtb

Találtam róla videót, először beugrik az embed Windows, utána indul a program... vagyis lehet, hogy ebben a kütyüben belül valami háttértárnak (vinyó, hdd, stb) kellene lennie??? Esetleg nem lehet, hogy azt kivették, vagy nem is volt benne, anélkül meg lehet, hogy nem indul?

szf

fn47xk7ei

Érdekel , de már "kettéesett" . De úgyis meg akartalak keresni személyesen a honlappal kapcsolatban így akkor elvinném hozzád .