Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Sapkát tegyél!
Nehogy...haj nélkül maradj.[#nyes]

szf

Ne poénkodj! Hord a benzint, gázolajat , napalmot.
Mi bánatnak kell nekem ilyen  [#falbav]

Dakota25

Ne add fel! Ott van a megoldás.
Nézd meg újra, stimmolnak-e az azonosítók py-ben és az eszközkezelőben! Átnézem holnap este még én is, nem felejtettem-e el valamit - rég csináltam.
A jó usb drivered van fenn? Felteszi a virtuális COM-ot?

szf

svejk

Számtekes kérdésem lenne.

- Anno a levelezéshez használtam a outlok express-t.
nagyjából tudtam kezelni, de a nagy mennyiségű levelekkel meggyűlt a baja.

- Jött a Thunderbird, az is jól kezelhető volt számomra, de a szolgáltatós e-mail címemmel állandóan baszakodtak, meg egy idő után az is állandóan tömöríteni akart.

- tudom hiba volt, de pár éve csináltam egy Gmail-es címet, és azóta is a kínlódok a Gmail felülettel.
Elsőnek ugye kényelmesek tűnik, hogy bármilyen gépről látom a leveleket.

Alapbeállításban használom, de mi az anyjáért fűzi össze az elküldött és kapott leveleket.
A keresője tök béna, soha nem találok meg semmit, a képeket, mellékleteket is sajátságosan kezeli.
Még a huszadik levélváltásnál is odarakja a végére a képeket mintha most kaptam volna.

Nézegettem én a beállításokat de hülye vagyok hozzá. :(
Valami olyasmi beállítás nincs rajta ami hasonlít az outlok express vagy thunderbird-hez?

Tehát legyenek külön ténylegesen az elküldött és beérkező levelek, majd én utána a többit el tudom majd dönteni.

000000000

IncrediMail használom évek ota nagyon szeretem az asztali hirnöke miat is de win10 nem müxik már..

xg2w6ib9x

Rákeresve az Icredimail-ra a neten, szinte mindenhol azt írják, hogy van Win10-es verziója is.

000000000

2013 megszünt a fejlesztése..
És megbizhatóan w10?
Egy levelezőnél fontos szempont!

svejk

Lehet butaságot kérdezek de ez is Online?

Tehát bármikor bármilyen gépen telepítés nélkül használhatom?

Mert ugye a Gmail-re is ez miatt szoktam rá.

000000000

ez telepitös de tudod mozgatni a leveleidet Tudja import export kimenteni levelek és tagok lehetöségét is!
De van portablém is (hordozható)..

xg2w6ib9x

Az ilyen webes felületen keresztül elérhető levelezők közöl a Roundcube és a Horde az amit használok már sok éve és teljesen meg vagyok velük elégedve.

svejk

B@ssza meg, most még egyszer nekiálltam, lehet hogy a "beszélgetési nézet" kikapcsolása meg is oldja a problémámat? [#wow1]

svejk

[#conf] Most látom csak, hogy az általános beállítások mellett van még egy valag fül. :(
No ennyit a hozzáértésemről...

LittleSV

Sziasztok. Splan tervezőt használ valaki? 2 órás rajzolás után (2 percenként mentettem...) kikapcsolt a gépem, újraindítás után nem tölti be a fájlt, hibásnak ítéli.
Gugli nem volt barátom, lehet ezt a fájlt javítani valahogy esetleg, vagy reménytelen és kezdjem el újra az alkatrészek megrajzolását is?
Köszönöm!

dn9pjrcv4

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Valaki találkozott már hasonlóval? (vezérlő NCT90T)