Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Valami nagynomású ez is....

000000000

Kidwick

Gyorsan kipróbáltam növénnyel... [#nyes]növénnyel..
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

Üdv! Ez az adattábla.

Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

Bocs. Itt egy jobb kép.

000000000

Kidwick

Ja... régebben látogattam ezt az oldalt mikor párásító,mikroöntöző rendszereket csináltam és egy szép napon megjelent a rendőrség nagy erőkkel 4-5 autóval ,hogy "névtelen bejelentés alapján... alapos gyanú ,hogy itt nagyipari kábítószertermesztés folyik és házkutatnak... nem voltam otthon ,épp pesten dolgoztam egy haverral csak a gyerekek voltak otthon... beengedték őket majd felhívtak telefonon... valami zászlós bemutatkozott,elmondta a rizsát meg hogy már mennek is mert nem találtak semmit bla,bla.. elnézést kért és mondta ,hogy többet már nem jönnek.... Szóval én már nyugodtan termeszthetek bármit...[#nyes][#nyes][#nyes]

000000000

Google a mesterséges nővény termesztésről ezt a témakőrt találja érdekes (amit sokan néznek) ...[#vigyor]

rotaryfun

Zil-t hajtok 1,5 Kw-al vidáman.Igaz frekiváltósan. Az is két henger. Egyébként könnyebb a kéthengeres hajtani mint az ugyanakkora köbcentis 1 hengerest.  Ha csak 1x16 ampered van akkor abból nagy habzsi dőzsit nem lehet csapni még akkor sem ha csak te használod az áramot a család pedig nem. Ha ilyen 16 amperes helyeken melózunk a 3,6 Kw os frekiváltó egy 3 Kw os motort azért el tekerget ha jó a vezetékezés és nincs nagy feszültség esés. Elvileg 32 amperre ingyen bővítenek de a szerelő aki lepapírozhatja az Eon -nak az nincs ingyen.

ANTAL GÁBOR

Nagyon alacsony fordulaton 50Nm t kellene átvinni , lehetőleg szabadon választható tengelytávval . A fogaskereket elsőre elvetném .  A lánc az majd kotyog .  Nagyon szimpatikus lenne a szíj. A szijhajtás méretezésénél az extrém kis kerületi sebességre nem adnak meg adatot.  Legyen a kerék sugara 40 mm   akkor a kerületi erő 1250N   Ha ismerném a szijban megengedhető maximális erőt akkor belevágnék .. Elsőre nem PUR szijban hanem a fekete üvegszálas HTD M 5(8)  as szíjban gondolkodnék .   Szerintem egy 20-25 mm széles szíj bőven tudja az 1250N -t . De mi van a fogakkal ?  leszakadnak ? kibírják ?

Kinek mi az ötlete ??  Van valahol adat az ilyen extrém hajtásra ?

remrendes

Ennek a doksinak a vegen levo tablazat segithet?

ANTAL GÁBOR

Köszi !  Rápillantottam : perspektívikus.   Ebédmeghívásra megyünk...  utána újra elemzem [#kacsint]

000000000

Megbízót partner  is jó (áram szolgáltatóval) szerződőt személy aki meglévő hálózat meg fele az Amper bővítésre (nyilatkózat) formában 10..15E ezt már caak a helyi szolgáltatónak kel csatolni a meglévő uj szerződéshez ...[#eljen]...

Kidwick

Van zil is de azt olvastam a rába jobb.

Devecz Miklós

Kétoldalas nyák lemeznél az átvezető csőszegecset milyen módszerrel lehet elmunkálni?

Van erre valami elfogadható eljárás?