Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

g89ketty

Én 3db 20W-os növényhez való fénycsövet használok, kompakt fénycső elektrónikákkal. Ne cukkolj azokkal a földieper képekkel! Arra várunk az unokámmal.[#integet2] Hogyan oldják meg néhány kis IC-vel, hogy 230-ról hajtják a COB-okat?

Béni

Nem tudom, nem értek az elektronikához sem. Viszont volt ezekről itt szó, kevesebb, mint egy éve. Amire emlékszem az az, hogy komolyan hűteni kell.
Már odáig eljutottam, hogy GD900-as pasztát vettem hozzá. :)

Béni

000000000

Teráriumra jó mert inkább fűt mind fénylik [#t167p3311#]...

Kidwick

Elvileg nem is számít annyira a fényerő ,inkább a hullámhossz.[#conf]
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

000000000

Valószínű a fényáram is sokat számit ...[#wilting]

HPS alig van más tartomány 580...620nm ami sugároz de a nővények jobban fejlődik a nagy fényáram intenzitás miat ami a video összefoglalna..[#nemtudom]

[#t200p40589#]

Kidwick

Kérdésem.: Van 1-2 db 2 hengeres vízhűtéses Rába sűrítő egységem kompresszort szeretnék építeni (már jó ideje[#nyes]) Nincs 3 fázis... mekkora teljesítményű motort ajánlanátok hozzá és szerintetek meg lehet e oldani frekiváltó nélkül?
Személyes átvétel Óbudán, Százhalombattán ill postázásuk előreutalás után megoldható. Vételi szándékot kérem privát üzenetben is jelezni!

Kidwick

Van 1 bazinagy refim mindjárt ki is próbálom ...[#nyes] csinálok is róla egy videót... hátha "fényt" kapok[#conf][#taps][#nyes]

szf

Hány "amperod" van erre a célra?

000000000

1F 2,2...3kW C32A kismegszakító legalább meg egy teher mentesítő szelep a sűrítő fejre .... fordulat 1100..1400 max nagy esély lehet vele...[#rolleyes]

000000000

HPS az a jó 50% van a hatásfok de a vonalizzó nem ér a nyomába sem fogyasztás/lumen...[#eljen]

Kidwick

Fi relé 25 A kismegszakítók 16A..[#csodalk]

Kidwick