Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Na szóval nem forgácslap hanem bútorlap és nem méter hanem mm.

g89ketty

Kössz! Az ilyen hozzászólásokból lehet meríteni.[#integet2]

td9vdrgga

Nagy segítséget kérek. Mert iszonyat bajban vagyok. Anyósnak megígértem hogy csinálok egy lézer gravírozott képet a gyerekről. Na most aszem a szám volt nagyobb mint a tudásom. Van valami program, online felület ahol könnyedén meg tudom csinálni hogy a lézergépem le tudja másolni a falapra? Előre is köszönöm a segítséget.

s7manbs8

Felsőmaróval azt hiszem húzgáltam már pár mm-es fogással ilyen bútorlapba elég gyorsan lehet haladni, gondolom egy jó fúróval is hasonlóan.

A felsőmaró olyan kW körülivel már jól lehet haladni.

kisssandor

Párhuzam szorítóm nekem is van, de abban két menetes orsó van.

td9vdrgga

Bocsi nekem ezek nem jók :( Nekem még csak a képeket ismeri fel. Pici kínai gépem van, elfelejtettem ezt leírni.
Még a rendes nagy gépem épülőben van és tanulás alatt vagyok .

PSoft

IdézPici kínai gépem van

Így, nehéz lesz!:(

Pici kínai gép majdnem annyi fajta van, mint amennyi pici kínai.

td9vdrgga

A lényeg hogy a fotót kapja vissza ne kódot. Jelenleg rasterelni próbálom hátha bejön.

PSoft

Szinte mindegyik képszerkesztő programban lehet egybites képet készíteni adott fotóból.

De, próbáld a PhotoGrav valamelyik verzióját letölteni/használni, Őt pl...erre találták ki.

s7manbs8

Ja, azt nem tudom még, de gondolom ilyesmit szeretnél készíteni, ami itt nekem pár próbám csak.

A menyasszony jelöltem és az oroszlánom. :)

Rabb Ferenc

Melyik a veszélyesebb?

s7manbs8

s7manbs8

Az jó kérdés, az attól függ nappal van vagy éjszaka. :)

Szalai György

200 W, 3000rpm.
Te pedig számold ki, hogy milyen fúróval, mekkora előtolással. [#vigyor2]