Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bu0arb9jm

gyökér-gyökér... de mi a neve? [#csodalk]

PSoft

A program főkönyvtára.

C:\Mach3

bu0arb9jm

ok, az megvan, abban kéne lenni valami file... ami kikapcsolja a korlátozásokat...

Messer

bu0arb9jm

bu0arb9jm

Egyébként ha a komplett Mach3 directorit átmásolom, működne? (vagyis nincsenek eldugdosva a gépen pl. dll-ek... :)
Mert vannak átáll0tva évek alatt billentyűparancsok, képernyők, stb...

Messer

A Mach3 telepítéskor feltesz a PC-re egy LPT drivert.
Ha ez már egyszer megtörtént, akkor bármilyen konfigos Mach3 könyvtár "hurcolható" egyik gépről a másikra.
Meg ott van az a bizonyos xml file..

bu0arb9jm

Ok, Köszönöm.
Most a másik gép is H1 (Magi-interface) kapcsolattal megy, megszoktuk, szépen zenélnek a motorok, annak idején hülye fejjel lemezre(membrán) szereltem a motorokat...
De így nincs szükség hangjelzésre, hogy kész...  :)

0pe4wsgkk

Üdvözlök mindenkit!
Kaptam egy isel icp2015 tipusú cnc gépet.
Soros porton csatlakoztatható pc hez.
Van hozzá egy usb key.
Szoftver semmi.
Szeretném működésre birni a gépet.
Teljesen kezdő vagyok a témában.
Ötleteket várok.

Köszönöm.

9pk59nuy

Az ISEL tudomásom szerint csak saját magával kompatibilis. Minden kell hozzá amit vásárláskor hozzá adtak.

0pe4wsgkk

Csak egy sárga pendrive van hozzá  amire a pc azt irja usb key.

Sanyi Bá

adamant

Tiszteletem!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.

Keresek olyan relét vagy elektronikát amire dc24v adok akkor kapcsol egy kimenetet ha megfordítom a polaritást akkor egy másik kimenetet kapcsol. Ami fontos, hogy ha nincs feszültség a bemeneten akkor egyik kimenetet se vezérelje. Na itt akadtam el. Hogyan lehetne ezt a legkönnyebben megvalósítani?

Előre is köszönöm!

ÜDV Adamant

RJancsi

Két párhuzamosan kötött relé egy-egy soros de ellentétes "irányú" diódával. Csak az a relé húz be amelyiknél a dióda nyitó irányú.

adamant

esetleg létezik ilyen elektronika készen?