Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

designr

Már persze ha a hagyományos marógép alatt ugyanat értjük ..M1-el és 800kg-al kezdődő fémipari fecskefarkas..
ha a BF16 és társai akkor elég 400w   adok veszekben hirdettem minap 3 db-ot..

000000000

"Minimum 750w motorok"
Honnan tudod?
Nevetséges![#nyes][#conf]
Anélkül hogy tudnád a mozgatott tömeget, mozgatóorsó menetemelekedést, max. sebességet (és még sorolhatnám a többi fontosabb adatot), miért írkálsz ilyeneket?

designr

Picit vedd lazábbra..
Minden konkrétum nélkül kérdezett "okosat"
Én meg válaszoltam..
Ha te sem tudod mekkora gépe van..honnan tudod hogy nem jó a 750w..?nevetséges..

PSoft

No meg közben...volt egy "B" verzió is.:)
[#t200p39980#]

PSoft

De...lehet egy "C" verzió lesz a befutó.:)

nia8nzedy

Be állítottam a végállás kapcsolókat zárt állapotra,de nem tudom ilyenkor megszüntetni a hibaüzenetet.
A vezérlőnél zárt állapotnál 0 volt nyitott állapotnál 1.9 volt.

6ms4y9x7

Ez egy 2tonnás kóreai fu1es marógép 1000asztalal

designr

Ha Robsynak elküldöd a gép és a megmunkálás összes adatait,kiszámolja neked a szükséges motorteljesitményeket.
Az én véleményem csak egy..inkább tapasztalaton alapuló becslés..de ezt még mindig tartom..
Én nem tennék rá 400w mellékhajtást..minimum 750w..
De mint irtam ez csak 1 vélemény..

s7manbs8

Akkor 2kW kell neki, ha a 800 kilóra 750

svejk

designr

Azért irtam számmal hogy ez csak 1 vélemény,mert hátha lesz még további 5.Az enyém csak 1
De mostanában inkább nyelvészkedés  és veszekedés megy mint tanácsok..

fn47xk7ei

[#eljen]No én is ezért fogom nagyon-nagyon alapszintre vinni az aktivitásom a fórumon .

gaben

Pedig mennyivel jobb lenne böngészni és nyálat csorgatni a sok gépépítős projekt között. ;)
Talán a többiek is ihletet és lendületet kapnának ezektől.

svejk

Igazad van, csak még a tegnapi élt bennem.[#worship]

xgn8p4wk5

Üdv! Öntvény házban lévő zsákfuratba bele van törve valamilyen fúró vagy menetfúró. Nem tudom mi lehet, de nagyon kemény mivel megpontozni esélytelen. Kéményfém furoval próbáltam... Nagyon nehezen viszi, de persze el is pattant. Ki mivel menne neki?