Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

VViktor

Köszi,akkor ezt simán vezérlése nélkül nem lehet meghajtani :(

ra8nsmk6w

Magát a ledes fényforrást használhatod magában. Az a doboz nem tesz hozzá semmit amit otthon nagyon nem tudnál nélkülözni. A polcon el van[#nyes]

ecp4rs0md

Üdv! Nincs valaki a fórumon aki 11. kerületből egy 300-as bakköszörűt el tudna nekem hozni Fehérvár,Veszprém vagy Ajka környékére?

c2nsu773m

Segítséget kérnék!
Időzítő kapcsolót keresek amit max 2 perces intervallumot tud.
Külön lehet állítíni az állás időt és külön lehessen állítani a bekapcsolt időszakot.
Ha lehet másodperces beállítás kellene, kijelzővel.
220V relével.

Kérdés , mi ennek az angol neve , hogyan keressek rá az e-bayen?

ra8nsmk6w

gtibi

Nem tudom pontosan mit keresel, eBay:

delay timer  eBay

c2nsu773m

Köszönöm mindenkinek!!!

niu7vyvp0

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni, hogy plexit mivel lehetne szépen ragasztani? Ilyen sziloplaszt féle anyagok nem nagyon jöttek be eddig, neten láttam injekciós tűvel adagolható ragasztót, de horror ára van neki. tippet kaptam még hogy a kloroform is jó lehet.
Nektek eddig mi vált be, amivel szépen lehet ragasztani és viszonylag könnyen is beszerezhető?

Köszönöm!

dtb

niu7vyvp0

Erről még nem hallottam, jó lehet az is hozzá?

sasi

A plexi ragasztásához a kloroform a tökéletes megoldás, ugyanis oldja a plexit, ezért ha jól illeszkedik a ragasztandó felület, akkor a ragasztás víztiszta lesz, nem látszik a ragasztás helye.

A neten találni olyan céget,amely vállalja a kiszállítását is, mindenféle engedély nélkül is.

Szalai György

,,plexit mivel lehetne szépen ragasztan" Oldott plexivel.
Metil-metakrilát alapú ragasztókkal.

,,mi vált be" Loctite 401
Tiszta, zsírtalan felületen.

Rabb Ferenc

Araldite Crystal két komponensű vagy Loctite 460 ciánakrilát pillanatragasztó. Ettől nem fehéredik ki a ragasztás környezete.

dtb

Még nem próbáltam, csak tipp volt részemről, mivel nem oldja a plexitet, tehát nem fog bemattulni, ha megköt, átlátszó, elég erős, de nem rideg. Próba-cseresznye.