Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ii5d35wcx

Szia ! Egy hete rendeltem az Aliexpressen.
A képen vannak a méretek.

Üdv: Sándor

ii5d35wcx

Még egy kép. Rácsavarozod egy 30-40 literes kannára ,vagy tiszta patentzáras olajos hordóra és kész.Reméljük!

dtb

Egy "amatőr" kérdés: Kézi zsírzó beszerzése van folyamatban, és ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, amiben tanácsot kérnék, hogy a "sárga takony" típusú világos színű, hígabb állagú zsír jó a golyós-orsóknak és síneknek, vagy a keményebb, piros szín jelölésű zsírok a jobbak?

Rabb Ferenc

Lágy zsírt használj mert a kemény akadályozza a golyókat a gördülésben. Ha pedig csúsznak akkor elvesztik a funkciójukat és nem lesznek hosszú életűek.

Én ezt használom - megelégedéssel  LITON LT 2EP.

dtb

Köszönöm a válaszokat, ezeket fogom keresni!

Szalai György

Törekszem a többszínűségre, hová mi a megfelelő.
Régről az ÁFOR KZS-3 Piros.
MOLYKOTE EM-50L Fehér.
ARCANOL L12 KH2R Zöld.

De van a divatos CARRIER LZS2 Narancssárga is.
A jövőt pedig a MOL Helios2 sötétbarna uralhatja. Ha nem vigyáztok.

Szalai György

Világítós UV sárgát láttam pár éve egy szétszedett kormányműben. Mi fajta lehetett az?
Keresem.
"Aki hallja, adja át."

remrendes

A KLUBER-nek vannak ilyen sarga szinu zsirjai, amit hasznalhatnak autoipari celokra.

dtb

LittleSV

Szia. Tömítettséggel nincs gond. Inkább azzal hogy 1 méteres 160as kg csövet dugóztam le a két végén, de az oldalsó bevezetést nem érintőre tettem, hanem merőlegesen így nem alakul ki a turbulencia. Szerintem. De így a javaslatok után inkább rendelek én is egy ilyet, a csövet meg kidobom...

VViktor

Sziasztok. Ezt valaki tudja hogy kell beüzemelni?
Ez egy ledes lámpa.De a csatlakozója utp szerűség.
Tanácstalan vagyok.Köszönöm előre is.

ra8nsmk6w

Kórházak, biztonsági rendszerek, esetleg szinpadtechnika. Használnak hasomló egyfajta buszrendszerre köthető lámpákat. Erre nem ismertem rá pedig sokat és sokfélét használunk a cégnél.

VViktor

Szia. Ha jól látom ez a fajta az,de a leírás nekem nem sokat mond sajnos :( kép

ra8nsmk6w

link
Itt van néhány információ.

ra8nsmk6w

Műszaki leirást nem igen lehet fellelni.
Ez pont az a kategória, Ha elromlik dobd ki és vegyél egy másikat.