Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

2am4nwzib

Ahhoz  képest hogy ,,Z-nek,, nyoma sincs; M3 s12000.

dezsoe

Persze, hogy nincs: a lézert szabályozza M3/M5-tel és S-sel, Z-ben nem mozog.

pa0n9mw

Üdv
Csuhás tárhelyén az apró ötletek gépekhez mappában van a wobbler1 és wobbler2 "izé" a képből nem tudom kivenni mire való ez a szerkezet

Csuhás

Két laprugó között egy golyó, két tűvel. Arra való hogy síktárcsára felfogott alkatrészen, pontozott jelölést vagy kis furatot lehessen centrírozni. A rövidebb csúccsal beletalálsz a pontozásba úgy hogy a laprugók egy kicsit hajoljanak, majd a hosszú tűvel szembe tolsz egy csúcsot hogy legyen mihez viszonyítani a tű mozgását. Azután addig változtatod a befogást amíg a körbeforgatva a tárcsát nem mozdul a tű vége. ( Lehetne a hosszú tű oldalához egy mérőórát is támasztani, de a pontozás eleve nem igényli ezt a pontosságot, ha furatra kell állni akkor abba meg bele lehet tapintani. )

pa0n9mw

Köszi azt hiszem értem :)

Csuhás

Ugyanez másképp:

pa0n9mw

nia8nzedy

Köszönöm az észre vételt.
Nem tudtam válaszolni dolgom volt.
Szeretném kérdezni a táp ellátás hogyan a legjobb.
A e-stop és referencia kapcsoló részének.

dtb

A kicsit értelmezhetetlen válaszra hagy válaszoljak én is indirekt módon. Úgy kösd be, hogy ha elektromos(vezeték, táp) hiba miatt megszakad a jeled, akkor is észrevedd a hibát.

6ms4y9x7

Sziasztok! Hagyományos marógépemet szeretném átépíteni cnc-re. Van e valakinek tapasztalata hogy kb mekkora servo motorok kellenének mekkora áttétel stb.

guliver83

Azt sem lehet tudni milyen géped van!

PSoft

De hiszen...írta!:)
IdézHagyományos marógépemet szeretném átépíteni...

s7manbs8

Pár száz wattos motorok elhajtják.

designr

Minimum 750w motorok,lehetőleg minél kisebb holtjátékkal rendelkező,pl bolygóműves hajtóművel.5-10 szeres lassitó..

designr

Z-re pedig ellensúly vagy gázrugó..