Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

hostya

"... de ez a motor így egy kész főnyeremény!"

Szerintem is, főleg azoknak akiknek csak 1f van otthon.. [#integet2]

"Én nem vetném el az átkapcsolás lehetőségét."

Én sem vetettem el, csak oda kell figyelni hogy hogyan... (tegyük).

remrendes

LittleSV

IdézPorszívót kéne vennem, de olyat amit akár CNChez is fel tudnék használni, mikor fát forgácsolok.

Javasolnék ipari elszívót, a porszívó nem lesz a barátod önmagában. Nekem is hamuporszívó van, előtte egy "ciklon" és innen megy a gépbe. A ciklonba kb 20-30% forgács hullik be. Szó szerint csak a forgács méretű, a finom por mind átszalad rajta egyenesen a hamuporszívó papír szűrőjéig, amit elég gyorsan eldugít. Azt hozzá teszem hogy nem igazi ciklon, mert első kísérlet volt a magam feje után, de idő hiányában ez már 5 éve így van. Majd egyszer talán eljutok egy tisztességesen elkészített ciklonig.
Pakolás közben megtaláltam egy régebbi vizes porszívómat, melynék a "porzsák" egy tartály megtöltve vízzel, ebben csapódik le a por. Ha időm lesz be fogom vetni, hátha ez jobb megoldás.

jani300

"Szerintem a normál dahlander is működik két fordulattal is 3x230 voltal ,csak komoly teljesítmény veszteség lesz a csökkentett feszültség miatt"
A normál dahlandert ugye a 3x400 V tekercselésű motorra értettem .
Innét kezdve pedig szinte ugyanazt írtuk :)
Én észrevettem a trafót is , és 440/220 van arra írva .
Az a 3gombos előlap gondolom a trafóé , azt már nem volt időm megkérdezgetni hogy mik is azok a gombok .
Pedig kíváncsi vagyok és a képen nem látom a feliratokat :)
[#integet2]

ii5d35wcx

Szia Jani!
Azt én sem tudom, hogy mi a három forgó kapcsoló szerepe.
A piktogram mind a háromnál ugyanaz.Gondolom a három fázis külön külön szabályzója. Nem mertem kapcsolgatni.

ii5d35wcx

A fekete nyíl mindegyiken egy irányba áll.

jani300

Köszönöm !
Most láttam a másik fórumon a képet , ott jobb a felbontás , de így is kínai :)
A 440 volt sok ,arra tippelnék hogy lehet fokozatokat állítani a primeren .

xt79ipd3

Szia!
Akkor nálad valami gond lehet. A tömítettség biztos jó? Nálam TS hamuporszívó+kínai ciklon üzemel. De a ciklon kb. 98%-os hatékonyságú.

xt79ipd3

IdézNálam TS hamuporszívó+kínai ciklon üzemel.
Nálam is hamuporszívó+kínai ciklon üzemel. Csak a telefon átírta. Egyébként ez a típus.
A ciklon tartánya nem túl nagy, egy rossz hamuporszívó edénye.

dtb

Szia, nálam egy régi elektroluxos porzsák nélküli porszívó üzemel, annyi módosítással, hogy az eredeti szűrőzsák/filter helyett varrattam rá vastag, 5mm filcből egy szűrőt. Azon nem megy át semmi por, csak a levegő.

vjanos

Kb mekkora méretű ez a cucc?

horcsab

Van itt valaki, akinek van NCT90 vezérlője és DNC-ben is használja?
Kérem, privátba írjon rám!
Köszönöm!

xt79ipd3

320-350mm magas körülbelül. A csövek csatlakozói emlékeim szerint 50mm átmérőjűek.

md09xumc8

Kérem valaki részletesen mutassa be hogyan tudok feltölteni
egy képet. Már az illusztráláshoz készített ablak snap.png-t
sem tudom csatolni.

Az a gondom, hogyan tudom meg a kép feltöltése TALLÓZÁS után
a felöltött kép url-jét.

Köszönöm a segítséget.

Kondor Attila
--

dezsoe

Sehogy. Az üzeneted végén ott lesz, de kell szöveget is írnod.