Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

sastas

Szerintem félreértetted mit szeretne.

gabdgzj8f

Uraim !

Nincsen véletlenül valakinek, egy ilyen könyve magyar nyelven?

Nagyon megköszönném, még két tábla csokit is adnék érte :)

gabdgzj8f

Bocs lemaradt a kép.

Rabb Ferenc

nyiszi

Sziasztok,
Szerintetek egy 4 pozíciós asztal forgatót mekkora munkával lehet  átalakítani folyamatos forgásúra?
Csinált már ilyet valaki?

hostya

Ezen asztalok működési elvét ismerve, eldöntheted hogy érdemes-e átalakítani..

horcsab

Sziasztok!
Van itt valaki, aki Unitronics Vison PLC-ben benne van nagyon?
Unican megoldásban kellene segítség sürgősen.
Kérem privátban dobjon egy üzit, telefonon visszahívom. Leírni nagyon hosszú.
Köszönöm!

nyiszi

A működését ismerem csak arra lennék kíváncsi, hogy valaki csinál e már ilyet és milyen sikerrel.

designr

Van egy csiga-csigakerekem ami az átalakitáshoz kellhet..Ha gondolod..megboltoljuk.

svejk

Ha le bírod modellezni a folyamatos csigaorsót akkor már csak egy CNC-s köszörűs kell aki kiköszörüli.
Ha pedig igénytelen helyre kell ahol nem számít a holtjáték akkor mehet akár 4 tengelyes marógépre is.

Add fel iskolafeladatnak a Fusion topicba :)

svejk

Gondolom a kereket nem akarná cserélni.

zozo

"Ha pedig igénytelen helyre kell ahol nem számít a holtjáték akkor mehet akár 4 tengelyes marógépre is."

-vagy az eszterga gépre :)

svejk

No persze, ha van CNC esztergád...:(

designr

Ha az eredeti kerékhez akar csigaorsót akkor elég korlátozott lesz a felhasználás,hamar elkopik,és ha csináltatja akkor egy vagyon.Jobban jár ha vesz egy komplettet köasztalt.
Én arra gondoltam ha egy tengelytávban közel azonos kerék-orsó párossal kiváltja az eredetit..a meglévő preciz csapágyazást meghagyva felcsavaroz a kerékre pl egy ilyet..
Új..valami nagy esztergagépé volt..hátha valakinek megmozgatja a fantáziáját..nekem meg olcsóért eladó..