Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

simarex

A kérdés hogy a szenzor PNP vagy NPN -es?

5kfiyrw95

A szenzor NPN tipusú (normal open)

ybm4ifb

Szia
Sajnos nincs,ha lenne én is tudnám kezelni..

B.Zoltán

Már le lett írva a jó megoldás, Robsy be is rajzolta a diódás módszert, amire és is említés tettem.
Csak választani kell a leírt megoldások közül, az igényeidnek megfelelően.
Különben nem értem miért akarod sorba kötni azokat az érzékelőket.
Lehet, hogy leírtad csak elkerülte a figyelmemet, hogy mi a feladata pontosan annak a három szenzornak.

dezsoe

Azért, mert egy bemenet bőven elég az összes végállás/home érzékelőnek.

dezsoe

Így nem fog menni. A kis panelekre meg felesleges költeni. Ott van a rajz, amit Robsy küldött, annál olcsóbbat, egyszerűbbet és jobbat nem fogsz találni.

5kfiyrw95

39568-  itt irtam le hogy hogy szeretném bekötni a szenzorokat. Most hogy visszaolvasok tényleg  Robsy javitotta dezsoe rajzát és ez lesz a jó bekötés.Köszönet érte [#eljen] Még  azt szeretném kérdezni hogy ha csak egy szenzort szeretnék bekötni, ahol a X-- és a Home ugyanaz a kapcsoló, akkor is marad ugyanez az értékű ellenállás?

B.Zoltán

Akkor jó volt a sejtésem, de ott van a megoldás már leírva.

dezsoe

Igen, a szintillesztés miatt így kell. Aztán annyit kötsz rá, ahányat akarsz, darabonként egy diódával. :)

5kfiyrw95

Köszönöm mindenkinek a segitséget, ez valószinű másoknak is hasznos lesz[#eljen]

B.Zoltán

Dezsoe leírta a lényeget.
Úgy csináld.
Elnézést tényleg leírtad, hogy mi legyen a szenzorok feladata.

iadbesaa

Van egy Xiaomi Wowstick screwdriver fs1. elemes csavarhúzóm. Alu cső a háza. Szeretném kibontani, de semmi infóm nincs arról, hogy a múanyag szerkentyűváz hogy van belerögzítve. Millió számra van Youtube video a kicsomagolásról, a használatról stb. Kibontva már látható, de egyetlen nyűves video nincs a repair-ról, disassembly-ről. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni. Üdvözlettel martoslaci1

iadbesaa

sastas

Még nem szedtem szét, a neten egy videó vana hol szétkapják, de ott sem mutatja meg a folyamatot magát. A végéről szedd le a kupakot, és onnan meg az elejéről egy közeli képet tegyél már fel. DE ha jól látom a netes képeket, akkor az alapján azt sejtem, hogy a műanyag belepattan a fémházba, az egészet valmelyik irányban ki lehet tolni, tippre mondom, hogy lefele, utána meg szerintem ráolvasztott műanyag csapok és ragasztó tartja egyben.

iadbesaa

Köszönöm! Alul csak egy fekete műanyag alátét van patent rögzítve, az elemek lyukjában semmi, a nyomógomb is patent levehető, alatta a két taszter kapcsoló, más semmi.