Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

szabo janko

Hát igen de így két IC kell egy motorhoz. Aki hirdette azt a bizonyos panelt az 4 motoros-nak hirdette, így az csak két motort tud kezelni. Na de ez még csak az IC-re vonatkozik.Mást még nem lehet tudni az egységről aminek a típusa M 4 BAS 42 B és még a REV 4.2 B mit van még oda írva.

prinx

Üdv!
Kaptam a fórumtársunktól képet erről a mozgásvezérlőre az alábbi léptető meghajtók vannak rákötve. Elvileg mozgásvezérlő de még én sem jöttem rá hogy mit hogy kéne bekötni rá.
Üdv H.Attila

fn47xk7ei

Természetesen én is csak kipróbálás céljából 2 másodpercre kapcsoltam a motorra a 3x24 V-ot . Semmi komolyabb 24 V-os üzemeltetés nem volt a tervemben .

pxwiy48mx

Proci hutos hopaszta vegulis lehet jo lesz, ha arra gondolok hogy regen mikor probaltam levenni procihutot, volt hogy csavarhuzoval kelett szet fesziteni mert annyira ossze tapadt.

Szalai György

Néha annak is örülök, ha én értem amit írok.
Te pedig a műszaki valóságot, gondolom, nélkülem is pontosan érted.
Amit Te írsz, azt én többnyire megértem. Előbb, vagy utóbb.
Kérlek, ha időd engedi, javítsd ki a katyvaszomat.
Most, vagy bármikor máskor. Előre is köszönöm.

somma

Ha csak hővezető pasztát használsz akkor az nem ad mechanikai rögzítést. akkor fog leesni amikor legjobban szükség lenne rá. Viszont van ilyen Kétoldalas vagy tubusos. Sajnos az utóbbi pont kifogyott náluk. (Pont az utolsót vettem meg.[#nyes].) Nagyon jól rögzíti a hűtőbordát.

szabo janko

Na ez is  valami. Ha bármi új kiderül tedd fel , én is ezt fogom tenni.

prinx

Üdv!
Rendbe ha kiderítettem valamit jelzek én is.

idb6x3e37

Sziasztok!

A segítségeteket kérném E400 olajcsere témában.
Nemrég vásároltam egy E400-as esztergát. Tisztitáson átesett most a kenésnél tartok. A norton szekrényben lecseréltem már az olajat de a főorsónál lévő összetett kenési rendszer nekem elsőre nem világos. Ez a gépkönyv szerint 2 rendszerből áll. sajnos ábra nincs ami szemléltetné a cseréhez a leeresztők helyét és a betöltési pontokat. Leeresztő csavarokat találtam a lábak közti alsó szakaszon, betölteni meg gondolom felül az üvegfesős nyilás melletti dugót kitekerve lehet? Legalábbis ezt tippelem. Ebben ha tudtok kérlek segítsetek, illetve ha van ehhez jó leírás vagy ábra azt is megköszönném.  

Előre is köszönöm a válaszokat!

Roland

RJancsi

idb6x3e37

Köszönöm!

Megnézem őket.

idb6x3e37

Meg is van a válasz a második linkelt gépkönyv részletesen leírja hol találom ezeket a helyeket.

Köszönöm!

h45wyjwrn

Egy kis segítség kellene hozzáértőtől. Cnc gépem meg van mostanában veszve. Marok nem  a megadott méreten megy nem oda áll vissza ahonan indult ront össze vissza . Ezt vezérlő probléma okozhatja ? 2éve megy de mostmár kezd használhatatlaná válni.

Rabb Ferenc

Az utolsó TMK-t mikor végezted el a mechanikán és az izgő-mozgó kábeleken, csatikon, végállás kapcsolókon stb?

PSoft

TMK???[#wow1]

Az meg...milyen focicsapat?:)
Ismeri még valaki rajtunk kívül ezt a mozaikszót?[#nemtudom]