Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Az aspirben a Wrapping---job setup alatt van a megoldás.

uph5fcryd

köszönöm, megnézem...

Béni

Az "Y" helyett "Z"-t használj az adott tengely jelölésére! Igy már találsz megoldást, ami lehet helytelenül 4 tengelyesnek nevezett is. "Y" mindig 0 pozicióban van, igy nem probléma, ha valójában nincs.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Ehhez a szivattyúhoz keresek vmiféle leírást, hogy mit hova kell kötni és a működéséről, hogy mikor kapcsol a ventilátor. Sajnos a google nekem nem annyira a barátom, mert képek ugyan vannak erről, de leírást nem találtam.
Tudna vki segíteni benne? A 220V-at valószínű tudom hova kell kötni csak van bekötve egy 3 eres vezeték és kérdés, hogy az mire szolgál? Erre nem tudok rájönni.

Köszönöm!

dezsoe

Szia!

A harmadik képen a csatlakozókon van felirat, de nem látszik a vezetéktől. Sokat segítene, ha úgy fotóznád le, hogy el lehessen olvasni, hátha oda van írva. :)

niu7vyvp0

Megpróbálok csinálni egy jobb fotót :)

prinx

Üdv Fórumtársak!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi mozgásvezérlő bekötésével, tulajdonságaival kapcsolatba, sajnos a neten nem találtam semmit hasznos infót, talán van közöttünk olyan személy aki találkozott vele illetve tudna segíteni. Ez a mozgásvezérlő használható mach3 alól? Válaszokat, infókat előre is köszönöm szépen.
Üdv H.Attila

niu7vyvp0

Ennyi felirat van csak. A 220V a oké, kérdés, hogy a rendes működéhez kell kötni vmit a többi sorkapocsba is?

uhf57gbx7

Sziasztok !
Érdeklődnék hogy valaki próbált lineáris sínt egyforma modulút sorolni az az egymás után rakni ? Működik e így vagy akadni fog vagy nem megoldható .  Van jó sínem kocsim de a méret nem jó az az rövidek amire kellenének .

designr

Ha egyformák a sinek akkor működik.Törekedj a pontosan merőleges végekre..Kis sorjázás és jó lesz.

dezsoe

Akkor a 230-at megtaláltad. A hozzá való védőföld is ott van, csak egy kicsit odébb. Az EXTRN valami külső egység csatlakoztatása. Jó kérdés, hogy ez be- vagy kimenet. A csatlakozó melletti relé feliratozásából bemenetre tippelnék, ugyanakkor a relé túlsó végén levő dióda alapján kimenetre, tehát fénykép alapján mindkettő lehet. Nézz alá a panelnek, az sok mindent elárul. A többi csatlakozó be van kötve, nagyrészt látható, hogy mihez.

sastas

A LED csatlakozó valószínüleg szenzor. +,-,S ből az S a jel(Signal), annak a másik vége hova megy? Az is sokat elárul.
Az extrnl pedig szerintem egy relés kimenet.

niu7vyvp0

Sziasztok,

A ledes vezeték végén egy csatlakozó van, ami az egység alá van felcsavarozva. Lehet, hogy valamiféle visszajelző lehet, ami ki volt vezetve a gépre?
Szerintetek ha csak a tápot adom neki és az extrnl-re semmit működhet rendesen?
Sajnos semmi doksit nem találtam hozzá :(

dezsoe

Elsőre én is így tippeltem, de ha jobban megnézed a kábelt, akkor az S az árnyékolásra megy, nem valószínű, hogy az értékes signal-t pont az árnyékon vinnék, úgyhogy shield lesz az. Más kérdés, hogy ha így van, akkor mit a túrót kell egy LED vezetékén árnyékolni?! :)

szabo janko

Helló mindenkinek !
Vásároltam én is egy ilyen panelt. Amit eddig kiderítettem róla az hogy nem léptetőmotort tud vezérelni hanem DC motort. Van benne 4 db LMD 18200 as Ic ennek két output ja van, egyebek mellet. Bemenete 1 direction ,1 PWM, 1 break.
De hogy hogy kommunikál a külvilággal azt még nyomozom. Azt sejtem hogy PLC-el vezérelték. A DATACOM nak vannak a neten gépeiről fényképek videók.