Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Azt nem tom', de az EnDat-ban van hibafelismerés.

designr

Logikám azt súgja hogy közvetlenül a szinuszos encoder után kellene rakni az átalakítót,de kíváncsi vagyok van-e valakinek tapasztalata.
Nekem egy Panasonic vezérlőhöz van lineáris encoderem szinuszos kimenettel..20m max hosszot ir a vezérlőig a szokásos keresztmetszet minimummal és távolságokkal az egyéb veztékektől.

fn47xk7ei

Igen , az volt és kikapcsolható csak hát én túlbuzgó voltam .

Szalai György

Az EnDat2.2-t pont egy sor biztonsági szabvány kielégítése miatt fejlesztették.
Az 1Vpp-nél ez még nyilván nem volt szempont.
(Más kérdés, hogy az EnDat2.2 extra szolgáltatásait a te rendszered az átalakítóval tudja-e majd használni.)
Én az encoder melletti elhelyezésre szavazok.

Szedlay Pál

Köszönöm mindenkinek a szakértelmét, hozzászólását.

ANTAL GÁBOR

A krimikben szoktak tanakodni hogy melyiket kell elvágni . Te elvágtad a pirosat ( és szerencsére nem robbant fel !) Utána már elvágható a kék , nem fog robbanni  [#kacsint][#kacsint]

fn47xk7ei

Mondjuk sokat nem tanakodtam rajta mert hirtelen felindulásból vágtam el .Ugyan jól megtervezték a mérnökök de nem ilyen "csávóknak" mint én mert mikor szedtem szét útban volt meg ne kelljen kifűzni , no már nyúltam is a csípő fogóért . Nincs nálunk olyan hideg , hogy markolatfűtés kellene egy gépre . Gondolván van kesztyű meg házi pálesz ami melegen tart . Inkább tettem rá nagyobb pengét meg hosszabb láncot hagy szokja a gépezet magyar környezetet .[#vigyor5]

sastas

Ha mindkét tekercspár végeit felcseréled valóban, az énfelém Miskolcon is forgásirányváltást jelent. viszont ha csak az egyik tekercspár végeit cseréled fel egyással, akkor lehet vibrátorüzemet okozni ;)

svejk

fn47xk7ei

Látod ..látod .. milyen sok fajta léptetőmotor létezik a világban  . Nálam a forgásirány váltáshoz elég az egyik tekercsnek a végeit megcserélni és láss csodát ellenkezőleg döcög .[#nemtudom]Eljöhetsz megnézni , közel van .[#integet2]

jani300

Most Te kezded a párhuzamosítást ?
Nem hinném hogy ugyanarra gondoltok .

zozo

Biztos, hogy egy tekercshez tartozik A_A bekötés?
Akkor is tud zúgni, ha A_A-ba egyik és másik tekercs egy-egy madzagja van kötve.

c2nsu773m

Sziasztok!
Aspirében rajzolt és mentett rajz egy másik aspirban a következő hibaüzenetet adja.

c2nsu773m

Mit kell csinálni , hogy megnyissam?

2am4nwzib

Ez a  fájl ,az Aspire 8.007 verzióval készült .
Használd a AspirePro.v8-at