Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

smalla

Hát nem tudom mi a hiba, mert csak egy számot írt ki, amit nem találtam sehol a gépkönyvben, mintha nem is lenne ilyen hiba.

De mivel többször meg tudtam ismételni és mindig ugyanúgy csinálta, ezért elfogadtam, hogy ez ilyen.

Külön frekvenciaváltó hajtja, még nem volt indulásom arra, hogy utánaolvassak mit is kellene csinálni vele.

Van még baja elég ( de egyre kevesebb ), remélem lassacskán használható állapotba kerül.

Van némi hidraulikaolaj szivárgás, amihez hónolni kellene a munkahengert, mert felmaródott az oldala.

Ami kicsit jobban aggaszt, hogy nem mozog a szegnyereg előre. S nem tudom melyik végét fogjam meg, vagy hol kezdjem a hibakeresést.

Ez a kitérés csak ha a tortán, majd nem fúrok radiálisan addig míg nem jó.

jani300

Hogy nézhet ki az öntöttvas szikraképe ?
Nagy hirtelen nem találtam semmit .

TROMF22

A bal alsó kép lesz az.

TROMF22

jani300

Köszönöm !
Akkor tényleg nem öntvény lesz .

s5f8tmfv3

Sziasztok!
Ilyen beépíthető hálózati aljzathoz hol lehet hozzájutni?

J-Steel

Villamossági boltban árulnak ilyet. Én is meglepődtem rajta, amikor a pultban megláttam, és egyből vettem is belőle párat.
 Képzeld még aljzatot is lehet kapni ilyenben.

J-Steel

Ez a fajta dugvilla egyébként a földeletlen (kettős szigetelésű) fogyasztókhoz van kitalálva.
Boltban is van olyan elosztó, ami ilyet kér:

J-Steel

Itt van például csak dugvilla, szerelhető:
shop.villamossagidiszkont.hu/foldeles-nelkuli-2p-dugvilla-feher-6118

És van kábelestül is, ami jó stabil:
http://shop.villamossagidiszkont.hu/foldeles-nelkuli-csatlakozo-vezetek-2x0-75-5fm-feher-15275

Nem mernék megesküdni rá, de ez utóbbit mintha az OBI áruház villamos osztályán is láttam volna.

J-Steel

s5f8tmfv3

Köszi!
Én kimondottan a készülékbe építhető aljzatra gondoltam, nem tudom milyen néven keressem.

J-Steel

A neve "EN 50075" vagy "CEE 7/16" vagy "C-tipusú csatlakozó".
Még a normál konnektorosba sem láttam készülékre szerelhetôt.
 Egyébként ennek a csatlakozónak csak max. 2,5A a terhelhetôsége.

Én ha be kellene építeni egy csatlakozót, akkor inkább a C13/C14-es csatit alkalmaznám. Abból lehet kapni felszerelhetôt. Ez 15A-t tud.

ywathzay

Egy ilyen jelgenerátorral próbálok egy léptetőt beüzemelni. Elvileg mindent az előírás szerint. A forgás helyett a motor csak búg, a potméter feltekerésével a búgás erősödik, de nem forog a motor tengelye. Aki ismeri a léptetők lelkét, adjon tanácsot mit kössek másképp.

kaqkk007

Próbáld meg a motor egyik tekercsének a két végét felcserélni a motormeghajtó csatlakozóiban .