Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Sajnos én is kártyás vagyok vagy NET-bankos.
Jó lenne tudni az összeget.
Kérdezzétek már meg kérlek!
A legrosszabb esetben utalhattok hozzám, és én kiveszem és feladom rózsaszín csekken.
De ez sem fog egy pillanat alatt odaérni sajnos. Ha hétfőn kikötik bizony az ujra bekötést is fizetni kell ha addig nincs meg a pénz. :(

De a legfontosabb, hogy mennyi lenne az összeg!

svejk

Félek hogy ott nem pillanatnyi pénzzavarról van szó, hanem sokkal inkább munkahely kellene neki számítható fizetéssel :(

43pbwjg8s

AZ is igaz, hogy lehetne egyből a csekk átutalási számára (mármint az áramszolgáltatóhoz utlni. NEm tudom gond lenne-e ha külön külön utalunk (már akik segítenek), vagy össze kellene fogni egy helyre és onnan.
Ha megbíztok bennem adok egy számlaszámot és  szívesen megcsinálom.
A beérkezett összegeket itt nyugtázom, hogy nyomon tudjátok követni.
HA valakinek nem jönb visszajelzés akkor szól és utána is tudunk nézni azonnal.

De ehhez kellene az összeg és a számlaszám.

43pbwjg8s

Csak sorjában svejk.
Most ez a nagyobbik gond.
Most mennem kell, de kb egy óra és itt vagyok újra!

43pbwjg8s

ORCA!

Megkérdeznéd a szükséges infókat Tibitől?
Mármint:
Lehet-e közvetlenül átutalással fizetni a hátralékot?
Ha igen milyen számlaszámra?
Mekkora összegről van szó?

S csupán hogy egy kicsit felengedjen: milyen részvényopciókat lehet majd kötni ha kinn leszünk a BUX-on?

ORCA17

Hetvenegynéhányezer forint. Nem tétel...mondhatni.
Csak csekken kéne rendezni, gondolom. Kérdeztem, miért és hogyanokról, de túl bonyolult, mondta. Nem faggatam, de mondtam, hogy segítünk...segítünk? Én akarok!
A címe: 2254 Szentmártonkáta Szecsői út 62. sz.

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

ORCA17

De vannak olyan zavaró tényezők, amik pillanatnyi orvoslásával, tovább lehet lépni...életben/pályán maradni.  
Most ez kell kedves Svejk [#law]

ORCA17

Ja és szerintem folytassuk a CSevegőben

Szedlay Pál

Az én gyári rendszeremben is optokapu van. 5 mikronos pontossággal fel lehet vele venni a home pozíciót.

000000000

Nem akarlak sürgetni,de tudsz valamit mondani az xml.-re? "Rinaldo" rámozdult a témára ,de zsákutcába jutottunk.

000000000

Bocsi, elfeledkeztem róla! Mindjárt...

000000000

Nagy hibákat nem találok, csak a tengelyek felbontása nagyon eltér az Y-nál és ráadásul igen kicsi itt a megengedett gyorsulás. Ez lehet, hogy megfogja egy 2D (pláne 3D) esetén az egész gépet. Egy apróság: nálam a Step és Dir Pulse 2, ezt állísd 5-re (motortunignál).

000000000

Köszönöm!Holnap kipróbálom,hátha...
A gyenge PC okozhat ilyet? Pentium II  264MHz;192MB RAM.
A tengelyek azért vannak kicsit össze-vissza,mert új motort vettem és próbálgattam.

SquirrelTech

Nagyonis, hogy okozhat akadozásokat! 1 GHz minimum javasolt az újabb verziókhoz. A memória méretére meglehet nem olyan érzékeny.

MoparMan

atyavilág, ilyen őskövületet használnak még az emberek?