Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

Csiki,és Mindenki.
Köszi a segítséget.
Közben nekem is leesett a tantusz!!!
Megpróbáltam a vasalásos nyák-technikát.
Konkrétan az volt a problémám,hogy a rávasaláskor ugye megfordul a lenyomat,tükörkép lesz belőle (erre már csak a maratás után jöttem rá).
"Lehet,hogy tényleg béna vagyok???" írtam az előbb.
Hát igen mindíg tanul az ember.
Na szóval nyomtatás előtt kell megfordítani a rajzot...
[#falbav][#falbav][#falbav]

PSoft

Esetleg nincs bekapcsolva a "lépésenként végrehajtás"kapcsoló???

4um5b65d

Vasald az üvegszálas felére a nyomatot... meglátod pont jó lesz...
[#buck][#wave]

PSoft

Vagy beültetem a fólia oldalról...
[#taps][#integet2]

43pbwjg8s

MoparMan

srácok, köszi mindenkinek a sok választ, de nem én kerestem konvertert hanem PSoft kollega :)

43pbwjg8s

jogos!
Bocs!
Akkor Psoftnak ugyanaz! :)

000000000

Az EXACT STOP-ra gondolsz?Azt már próbáltam.Legalábbis nyomkodtam azon a részen valamit.Leírnád,hogy pontosan mit kell beállítani?

Rinaldo

A Backlash esetleg nincs engedélyezve?Az csinál hasonló dolgokat..

000000000

Üdv!
A BACKLASH ki van kapcsolva,az EXACT STOP pedig be.Kösz a tippet.

000000000

A problémám még mindig él és virul.A végrehajtott mondatok után megáll a folyamat.Nem történik semmi,csak egy pillanatra megáll.Ez szörnyen lelassítja az egész munkát.Szinte a max.sebességet el sem éri.

Rinaldo

Az exat stop helyett használd a CV módot amit finomíthatsz a settings oldalon. Jó lenne látni egy munka fájlt...a beállításaidat stb..

000000000

Munka fájl? TAP-ra gondolsz? Beállításokból a ports & pins vagy a motor tuning gondolom mellékes,a többihez meg nem nyúltam.
Hogy juttassam el hozzád?

000000000

Milyen profilt használsz a Mach3-ban (Mill, Turn, vagy saját)?
Amit használsz, annak az xxx.xml file-ját tedd fel (pl. file tárba) és abból minden beállításodat meglátjuk!

kmajer

Segítséget kérek:
-DC szervó motor tápkábelének árnyékolását hova kössem?
-differenciál encoder Z csatornáját szeretném referenciapont felvételéhez használni, úgy, hogy a gép mozgástartományában csak egy motor-körülfordulásnyi úton nincs az encoder kábel kapcsolóval megszakítva. Hogyan kössem be a P2C básiskártyára?