Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Amilyen naív vagyok képes vagyok komolyan venni.
Nincs semmilyen emoticon. Így nehéz.

Az acélékszer pedig az én régi ötletem sipistopi!

svejk

Szerintem ez komoly :(
Csak nagyon rossz a tálalás...

dg8n4i8x

Csak egy kis érdekesség a témához! Egyszer csináltam egy tesztet mikrokapcsolóval, pontosság ügyben. Valahol meg is található a fórumban de ez már rég volt. A mach3 digitalizálás funkcióját használtam a mérésre, tehát a mért adat a mach által kiadott pozició. 100x mértem 50mm/min-nél minden mérés ugyanazon step poziciót mutatta, a gépemen 1 lépés 0.0075mm(3mm emelkedésű orsó 400lépés/fordulat)! Eléggé meglepődtem mert rosszabbra számítottam én is...

43pbwjg8s

Akkor Tibi!

Légyszíves egy számlaszámot tegyél elérhetővé valahol. Jó lenne tudni mennyire van szükséged a gondok megoldására!

kmajer

"Az Abbe féle elv: - a mérendő távolság az összehasonlításul szolgáló osztásnak egyenes vonalú folytatása legyen; - a mérendő szakaszt közvetlenül hasonlítsuk össze a mérce osztásaival."  
- step-dir-ben ezek szerint a step a mérce osztása.

ABBÉ visrosszúgott.

Én sajnos nem tudom a mechanikám pozícióját vezérelni, mivel nincs felszerelve lineáris útmérő a gépre, de a Mach nem is tudja azt felhasználni a motor pozíciót a mechanika által teljesített pozíciójának korrigálásához.

Ameddig Step-dir- ben gondolkodik az ember, és azt is tudja vezérelni, ugye, a +-1 Step hiba nem is olyan szomorú.

000000000

000000000

Saját profilt használok,xml. a file tárban!
 Programok:H1 controller.xml

000000000

D.u-án tudom megnézni.
(belinkelem magamnak, hogy könnyebben megtaláljam: http://magiist.fpn.hu/Programok/H1%20Conroller.xml" TARGET=_fnew>H1 controller.xml)[#awink]

43pbwjg8s

Tudtok valamit Hunka Tibiről?
NEm válaszol mélre sem. :(

000000000

ORCA17

Akkor ezért nem válaszolt a felajánlott segítségemre...valaki megtudhathá - esetleg telefonon - a bankszámlaszámát. E-mailban küldje el a részemre(is)
Köszönöm [#wave]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

D.Laci

Ha minden igaz a telszáma: 06 30 8419035

ORCA17

Köszönöm, már hívom is...

ORCA17

Sikerült beszélni vele... valóban sürgős segítségre volna szüksége! Butaságok forognak a fejében.  
Nem egy egetverő az összeg, de egyedül nem tudom megoldani.  
A másik gond, hogy neki nincs bankszámlája, csak csekkes befizetéseket tud fogadni. Nekem VISA Klassic kártyám van, arról csak banki átutalás átutalás kezdeményezhető. Valakinek átutalnám a neki szánt összeget, aki tud csekkes befizetést csinálni. KisKZ segítesz benne? [#law]

Egyújabbgépépítő

Menyi pénzre van szüksége?