Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

eivmhrm04

Ha szóltál volna akkor vittem volna neked a talira[#circling]

Révész Richárd

Helló motion.
MIXVILL Debrecen Miklós u. 31 itt próbáld meg.

robroy007

Szia Csiki!

csak nem "Kati"-át akartál telepíteni?

motion

Karcsi köszi hogy felajánlottad. Csak a héten derült ki hogy muszáj árnyékolt kábelt használnom.
Nem gondoltam, hogy ennyire ritkaság számba van a 2 eres (és kicsit vastagabb) kábel.
Megnéztem már pár helyen, de csak pislogtak, hogy mi a fenét akarok én ilyen vastag kábellel.
A legnagyobb cég, amit néztem itt Debrecenben, az a KujbusVill volt, de nekik meg csak 3x vagy 4x1mm2-es volt. A Mixvill-ről meg is feledkeztem. Köszi a tippet Richárd. Hétfőn el látogatok hozzájuk.  
Motion

PSoft

Jó estét mindenkinek!
Lehet,hogy tényleg béna vagyok???
Segítsetek nekem!!!
Hogyan tudok .pdf formátumú fájlból
részleteket kijelölni,és menteni valamilyen
kép formátumba (jpeg,bmp).
Olyan pdf-ről lenne szó amiben rajzok is vannak.
Utána szerkeszteni szeretném valamilyen képszerkesztővel.
Köszi: Béla.
[#fejvakaras]

MoparMan

legrosszabb esetben printscreen

svejk

Keress egy Adobe Acrobat progit (nem reader-t)..

bmejdz9nu

http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/" TARGET=_fnew>Én ezt használom... tök ingyenes és nagyon jó ! PDF Creator.... Beépül mint egy nyomtató...nagyon jó!

MoparMan

jó is ez, de nem pdf-et szeretne csinálni, hanem egy meglévő pdf-ből kinyerni egy képet, hogy más programmal szerkeszthesse.

s5f8tmfv3

Próbáld ki a Foxit Reader-t! A kijelölést egyből a vágólapra teszi és ingyenes.

bmejdz9nu

Erre jó a PhotoShop vagy esetleg a CorelDraw...

D.Laci

7vpav5d32

Küldtem egy lehetőséget. Sok sikert!

7vpav5d32

Microsoft Office-hoz egy program, mely Kezelhetővé teszi az office a PDF-et oda-vissza.

000000000

Üdv Mindenkinek!
Kezdő vagyok és lehet,hogy béna.
Maró gépet csináltam,fába marok különböző díszítéseket.AutoCAD-ben rajzolok körívekből álló vonalláncokat (NEM SPLINE!!)Ezt mentem el dxf-be aztán a Mach3 (H1 controller) már csinálja amit kell.
Kérdésem:törvényszerű,hogy minden G-kódos mondat után megáll a folyamat?Nem történik semmi,nem emeli ki a marót nem viszi lejjebb,egyszerűen megáll egy pillanatra.
A You Tube-on meg itt-ott nézegettem Mach3-mal futó hobby gépeket és folyamatosnak tűnt. Tud valaki segíteni?