Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Egy vezérlő volt vagy több? Elvileg a geckó javitható, Péter felrakta a rajzát valahová itt a fórumon. Elmondásod alapján van egy tetszhalott gyikod vagy több

kmajer

Ha lúd legyen kövér, szépen ment mind a három...
szóval hármat lőttem szét.
az elektronikai rajzokon el sem tudok igazodni, nem értek hozzá nem titkolom.

4um5b65d

Ja, hogy ez úgy működik, hogy "bármekkora" áramfelvételű motor köthető a vezérlődre, de ha eléri a 26A-t akkor rálép a fékre....Kezdem érteni a dolgot....
Egyébként mi akadálya van a nagyobb áramfelvételű motorokhoz is gyárts vezérlőt???
Gondolom nem lesz elég egy combosabb FET-re cserélni a cuccost....

0gbwyh99

Erröl is volt már szó , nagy áramoknál már a nyák topológijája is változik és a zavarvédelem is tételekkel bonyolúltabb ! Szerintem van it még más is , ezeket emlékezetböl írtam , nem értek nagyon hozzá . [#zavart1][#wave]

000000000

Ahogy István is írja! A nagyobb áramok négyzetesen emelik a problémák számát! Sajnos nem egyszerű FET csere és kész...
A legnagyobb probléma a zavarvédelem és a melegedések.

000000000

Szia Danibá,
Itt van 15X5-ös laposvas, de van 14X5-ös is,6fm-es szálban.Métere 191 ft.Én szombaton megyek a találkozóra, és el tudom vinni. 2 m-es szálban befér az autóba. Kell-e számla? (anélkül is ugyanannyi)Ha kell még ma megveszem, mert csak pár szál van belőle.  
Sanyi

kmajer

a gyikok repülnek Californiába.

000000000

Légyszi, segítsetek! Word ben van egy csokor email cimem, és szeretném berakni a levelező listára de nem egyenként hanem egyszerre. Van e erre lehetőség, nekem nem sikerül.
Lehet magánban is!
Kösz a segítséget.

Devecz Miklós

Szövegfájlból (.txt), ha vesszővel el vannak választva az adatok, lehet importálni Outlook Expressbe. Közvetlenül Worldből nem.

000000000

Köszönöm! Próblom máris.

000000000

Sziasztok!
Google Chromot használom,hiányzik az Adobe flashplayer.Pc-t cseréltem,s most nem találom az oldalt ahonnan letőlthetném.Az adobe nem telepűl (try again chrome )felrat van can be installed
köszi a választ samo

000000000

Szia!
Nekem is ez volt a gondom az új gépemmel,  most megoldódott, köszi szépen.

0gbwyh99

Hát , most nagyon béna vagyok !!!
Lennétek szívesek megmondani melyik topic-ban volt arrol szó hogy G-kódbol hogy lehet rajzot csiholni ? Van egy pár G-kódom amikröl nem tudom hogy mit "rejtenek" maguk mögött . Órák óta lapozgatom a fórumot de nem lelem [#falbav][#falbav]

Miki2

Szervusztok Fórumtársak !
A Dorogi Laci sokat jelentő elméleti segítségével programból már jól működik az automata szerszámcserélőm.
Mostmár csak egy gombot kell definiálnom a kézi szerszámcseréhez.
Ehhez az OUTPUT#1-et szeretném kapcsoltatni, csak az OEM kódját nem találom a táblázatban.
Úgy kellene működnie, mint a hűtés, vagy a permet kapcsolóknak.
Ha tudtok más forrást, mint ami itt http://www.machsupport.com/MachCustomizeWiki/index.php?title=OEM_Buttons található,
kérlek segítsetek.
Köszönöm