Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Használd 4-6 ig!
Output 4 ON 233
Output 4 OFF 234
Output 5 ON 235
Output 5 OFF 236
Output 6 ON 237
Output 6 OFF 238

Nekem már müködik a szerszámcserélőm [#duhos2][#crazya][#wave][#eplus2]

000000000

Köszi az ötletet bejött.A google nem volt bezárva a flashplayer telepítésekor.

HJózsi

Olvasd be a Mach3-ba ... Vagy van még valahol egy G code simulator

0gbwyh99

De hülye vagyok , HÁT PERSZE !!! [#falbav][#falbav][#falbav] . Köszi szépen !! [#worship][#worship][#worship][#worship][#wave]

HJózsi

kerestem már én is a szemüvegem... pedig rajtam volt ... [#buck]
http://www.cncsimulator.com/index.php?page=download.htm" TARGET=_fnew>cncsimulator

0gbwyh99

[#eljen][#taps][#nevetes1][#worship][#worship][#wave]

yb8iik8sz

Sziasztok!
Kérek szépen  LazyCam segítséget, hogy a Pro Demo.No GCode, majd Post Code gomb lenyomása után miért nem megy át Mach3-ba? Szeretném még kérdezni, hogy 3D rajzok kimarásához mely progi javasolt? (Vectric Cut3D-vel szemezgtek) Kszn.

motion

Üdv. Plk!

Nekem Arany János segített nagyon sokat. Ezt ezúton is köszönöm neki még egyszer.
A Pro Demo.No GCode gombocska addig nem is fog működni, amíg meg nem veszed külön a Lazy licenszét. Ez kb. 15 ezer...
Úgyhogy az ehhez tartozó funkciókat nem is fogod tudni használni egyáltalán.
Sőt! Amíg a Mach3 nincsen beregisztrálva a LazyCam-ot sem fogod tudni használni rendesen.
Kipróbáltam 4-5 verziójú Mach3-at (reg. nélkül), és nem nagyon volt olyan verzió, aminek a Lazy-je kifogástalanul működött volna.
Az egyik verzióval pl. ugyan ez volt a gondom.
A Post Code lenyomása után nem történt semmi...[#shakehead]
De volt olyan is, hogy pl. egyetlen betűt beimportálva, annak csak a felét küldte a Mach3-ba.
Szóval,ha használni akarod a LazyCam-ot, a Mach3-at mindenképpen be kell regisztrálni.

Motion

yb8iik8sz

Üdv, Motion!
Köszönöm segítséged, Mach3 DAT filem megvan (Magi Istvántól, ksznm), bevallom sem tudtam, hogy a LazyCam-et lehet regisztrálni, de legelább bíztató, hogy nem magam íly suta.  
Kérdésem is csak annyi, LazyCam vagy Cut2D?
Vagy valami más?
Ksznm.

motion

yb8iik8sz

Üdv Motion!
ArtCam valóban szimpatikus, Insigniát nézegettem, jó. Hogy lehet hozzájutni?  
Kérnék még Cam béli segítséget, mi a módja terület tisztításnál, hagy a benne lévő zárt vonalláncomat ne marja ki? (próbálkoztam layerezéssel, nem megy)
Ksznm

0gbwyh99

Üdv. mindenkinek!
Volna egy kérdésem ! Gépváz építéshez "mindenki" kazán lemezt használ . Ha jó tudom akkor az azt jelenti hogy melegen hengerelt , a "síma" lemez meg a hidegen hengelrelt ? Mi a külömbség ? Mért jobb a kazánlemez ? [#help][#nemtudom][#wave]

000000000

A hidegen húzott anyagok a bennük lévő feszultség miatt megmunkálás után vetemednek.

Arany János

Szia István!
Szerintem a legfontosabb különbség a FELÜLET!
Továbbá az anyag vastagsága.
Én személyszerint még nem találkoztam 3mm-nél vastagabb HH lemezzel, de 200mm-es MH-st már sokszor markolásztam!  

Arany János

L-CAM használók !!!
Aki nem boldogul az össze-vissza útvonalakkal és nincs kedve a vonalláncok (nem rétegek) sorbarendezéséhez kézzel, az a Setup-Loading Option ablakban jobb oldalon Connection Line... értékét NÖVELJE meg!