Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

Ezeknél a márkáknál (Straus - Austria , Einhel- Germani,..[#csodalk]) az a jó , hogy még nem ismerik a tervezett elavulást azaz általában még jóval a garancia időpont lejárta előtt meghibásodnak így aki a forgalmazó áruház közelében lakik annak kiváló vétel ! Megveszed - használod - visszaviszed -levásárlod az árát más termékre pld.:hús . Tudom ez környezet szennyező hozzáállás ezért régóta már nem élek vele ![#shakehead]

jani300

VALAMI GAGYI
Ebben pl elkoptak a csapágyak és még szénkefe sem kellett bele . Ki is cserélném ,de több nap után megtaláltam a csapágylehúzót , de fél óra alatt megint eltűnt :(
30 év alatt egy gagyit égettem le .
Az utolsó évben mostanában vagy öt adta meg magát .
Új hyundai is volt közte .

jani300

Jól van . Az az 1200 w os is Prakside .
De van gagyi 710 wattosom amiben jóval combosabb a forgórész .
De hát akkor hova a bánatba lett a bizalom .
Extol vagy mi a szösz is van ,abban csak az állórész égett le , de a fogaskerekei és az égész felépítése meglepően jól néz ki .
Na most elkezdek nyúzni egyet ami még a neten sincsen ,abba tettem egy akármilyen tányérkereket ,a kopott helyet ,kíváncsi vagyok
Nagy részét kilóra vettem , újat talán 10 éve .
Tegnap megkérdeztem a szénkefét ,hát 2500 , na akkor már inkább rendelek egy komplett gépet :)

000000000

Elsö jelként a szénkefék alatt elkezd erösödni a vonalkod szerü csikozot szikra jelenség egy vagy több tekercsrész zárlatosodik nincs visszaut ....

s7manbs8

A 2 kW-os már megjavult, a kicsi meg le van égve az derült ki. Az csak 700 W-osnak hazudja magát. :)

s7manbs8

Én egyszer v ettem a Penny-ben egy készletet, a 2/3 megadta magát még aznap.

Szétszedtem és a forgórész fele anyni volt, mint ami hely volt benne pl.

Egyedül a rezgőcsiszoló nem halt be igaz nem is hazsnáltam még.

Volt benne egy fúrógép, egy sarokcsiszoló egy rezgőcsiszoló.

happisusu

Venni nkell egy gépecskét, nyuzni amíg bírja, ha megadta magát, irány a bolt megvenni a testvérét, egy gyors " szervátültetés után az új tokot a régi belsővel visszavinni, simán kicserélik 3- 4 nap múlva. Megint lessz egy donor, vagy teljesen új . Az eladó áruházak is ismerik a minőséget, a központi raktáralban konténer számra állnak a visszavitt elektromos cuccok.

jani300

Evvel csak egy baj van ,én is így gondoltam :(

h45wyjwrn

Sziasztok . Segítsen már nekem egy villanyász szaki. Ezt a motor szénkefés áttételes milyen áram kell neki?

2am4nwzib

Ott írja rajta; 180/200V

ecp4rs0md

Tegnap estére a laptopom nem érzékelte a saját wifimet, a szomszédokét látja, a többi gép működik az itthoni wifiről, csak ez az egy laptop nem, ezzel tud valaki valamit kezdeni?

2am4nwzib

Én mar jartam igy többször is ;
updetolni kell a routert (áramforrás ki-be)

ecp4rs0md

Már próbáltam háromszor de semmi sem változott.[#nemtudom]

2am4nwzib

Ezeket érdemes lenne átnézni.

000000000

Újra be kell állítani a kapcsolatot.
Nálam is volt már ilyen.