Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vadember

Annyit semmiképpen sem ér mint amennyiért a linkeden kínálják.Az ötszörös ár+1500Ft posta egy kicsit arcpirító.  Kínából házhoz szállítják 500 Ft.alatt.
Nekem 2000 Wattos van és hibátlanul teszi a dolgát.
speed regulator

vadember

Azért egy ilyen sem árt ha van, mert ez mindig a pisztolyból valóban kilépő gázmennyiséget mutatja.mérő

zozo

Nekem ugyanezt a 3-400W-os motor kinyírta egy óra alatt.
Olyan 60%-os fordulaton ment, aztán egyszercsak 100%-on dübörgött tovább. Jobb, mint ha megállt volna menet közben.

Most 4000W-os szabályzóm van, az még bírja :)

csakyt

Ilyent lehet itthon kapni?

fn47xk7ei

vadember

Normálisabb hegesztőboltokban lehet venni. Bizonyára legalább dupla áron. Rotaméter néven keresd.

sufnituning

csakyt

csakyt

Sima karosszéria lemezt lehet argonnal hegeszteni?

jani300

Argonnal nem , mert az csak védőgáz .
Rossz a kérdés feltevés .
A hegesztési módszerről is írjál  .
Használhatsz CO-hoz is argont , csak drágább .

jani300

Persze gondolom AWI eljárásra gondoltál .
Biztosan lehet .
De a CO nak vannak olyan előnyei ami miatt szinte kizárólag azt használják utólagos javításnál .
Az egyszerűség ,és nem utolsósorban hogy egy kézzel is megy
pl .

csakyt

Tulajdon kép egy Transmig 160-as co hegesztőm van. Kicseréltettem a co palackot argonra, mert azt olvastam, hallottam, hogy az nem fröcsköl annyira.  Sokat hegesztettem vele zöld fülűként, és tényleg nagyon serceg, fröcsköl. Bár, hogy állítottam be, mindig volt valami sercegő, fröcskölő hang. Ezért gondoltam, hogy talán az argonnal szebben lehet hegeszteni. Tényleg zöldfülű vagyok, de szeretek barkácsolgatni. kizárólag saját magam számára.

fn47xk7ei

és tényleg nagyon serceg, fröcsköl. - talán meg kellene nézni elsőre nincs-e valami hibája a gépnek pld.: fojtótekercsben zárlat !