Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ecp4rs0md

A fő problémám az,hogy ez már valami Win10 és így ebben a formában az eszkökezelőt nem is találom meg.

ecp4rs0md

Nem látja sajnos az én Wifi-m jelét sem,hogy állítsam be.[#wilting]

000000000

Ha, jól emlékszem, van olyan lehetőség, hogy bizonyos wifi letiltható.
Lehet, valamiért letiltódott a sajátod.

zozo

Küldj egy ping-et a router IP címére. Ha nem válaszol, lépj be web böngésződből a router IP címére, (mondjuk egy ethernet  csatlakozással) aztán nézd meg a logban, hogy látja-e a gépedet, meg hogy nincs-e letiltva a MAC address, van-e elég IP tartomány megadva a helyi hálózatra stb.
Ha gyenge a jelszavad, lehet, hogy valamelyik szomszéd belépett a routeredre, aztán átkonfigolta :)

remrendes

Eszkozkezelo van: jobb gomb a Start menun.
Erdemes probalkozni a hibajavitas funkcioval, az pedig: jobb gomb a wifi jelen az ora mellett. Elvileg alaphelyzetbe allitja a kartya tulajdonsagait.
Esetleg az ismert halozatok kozul torold ki. Aztan add hozza ujra, akar manualisan.

ecp4rs0md

Szia! Próbáltam a hibajavítást, lefutott, elérhető hálózatok megjelenítése után ismét csak a szomszédokét hozta fel, pedig biztosan működik a wifi mert a feleségem laptopjáról írok ami szintén wifiről megy.

ecp4rs0md

Eszközkezelő nem ír hibát,hol keressem? Bocs nagy a sötétség mert ilyenekkel nem kellet/szoktam foglalkozni.

konvoid

Szép napot mindenkinek!

Érdeklődnék van e Valakinek Fagor 800 T vezérlője?
A PLC program érdekelne.

Köszönöm.

szf

Van itt köztünk olyan fórumtárs aki ismeri a MSP340 programozását Energia1.6.10-el?

dtb

Valamelyik gépről lépjél be a routerbe, és nézd meg a Biztonság/Tüzfal/és hasonló menüpontokat (ezek típustól függően eltérnek) Nagy valószínűséggel be van kapcsolva a tűzfalon a DOS támadás elleni védekezés, ami annyit tesz, hogy sok kérést indítanak a router felé, és egy idő után már nem tudja kezelni a router, és kifekszik. Ha ezt megtalálod, akkor vagy teljesen kikapcsolod, vagy lehet állítani a számláló értékeket, hogy milyen érték után tiltson. Azokat az értékeket kell megemelni mondjuk 10x értékre.
Ugyanitt találod valahol a kitiltott gépek listáját is, töröld a listát!
Nekem is sikerült már magam emiatt kitiltanom az itthoni hálózatból(torrent) [#eplus2]

ecp4rs0md

Szia!Köszi, csak a elhasználónév és a jelszó ami megvan adva a router alján azt nem fogadja el, így nem tudok belépni, hirtelen megoldásként kicseréltem a routert és most működik minden de még dolgozok rajt. Köszönöm a segítséget!!

csakyt

Sziasztok.
Argon palackhoz vennék nyomáscsökkentőt. Sajnos nem vagyok szakmabeli, így nem igazán értek hozzá. Szeretnék megtanulni aluminiumot és rozsdamentes lemezt, valamint horganyzott lemezt hegeszteni. Aki esetleg tudna ilyen reduktort ami eladó, kérlek segítsetek.
csakyt

svager

Horganyzott lemezt nem lesz egyszerű.[#kacsint]

Rabb Ferenc

És nem is egészséges.

Egy nap hegesztés - fél nap 40 fokos láz. Aztán ahogy jött, el is múlik. De nem kellene ismételni, sőt kipróbálni sem...

csakyt

rosszul írtam. Nem lemezt, hanem csövet, zártszelvényt.