Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

morfeus

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy optocsatolós leválasztó kartyát szeretnék venni ,a három közül melyiket érdemes megvenni:

Első

Második

Harmadik

Köszönöm szépen a segítséget :)

morfeus

55xuwevre

Nyomtatóport és Motion féle illesztő.

000000000

Az esetek 90%-ában a PC RAM (memóriakártya) érintkezési hibája okozza.
Kikapcsolt számítógép mellett, húzd ki a kártyát és törölgesd át papírral az érintkezőket.
A többszöri ki-be húzogatás is jót tesz az érintkezésnek.
Esetleg valami kontakt permet is jót lenne neki.
Nagy eséllyel elmúlik a hiba, a macera után.

xgn8p4wk5

Ma rájöttem, hogy én voltam figyelmetlen... állítottam a főorsó csapágy feszességen és ahogy elől feszítettem hátul úgy lazult... és ezért nem volt stabil a főorsó.

dtb

Szia,
Mint korábban is írták, lehet memória probléma, vagy túlfő a procid. Tipikus hiba, egy ídő után a hűtő és a proci közé kent hőátadó paszta megkeményedik, elveszti a jó hőátadó képességét, és nem tökéletes a hűtés. Amíg alacsony a proci terheltsége, észre se venni, de ha elkezd számolni, elszáll, mint a győzelmi zászló. Esetleg még hibalehetőség lehet, hogy a procit rögzítő négy kis műanyag bizbazból (ahova beakad a ventillátor fém rögzítője/feszítője) valamelyik elpattan, és onnan kezdve nincs normálisan rászorítva a hűtőventilátor a procira, és nem teljes felületen kap a proci hűtést. Tünetek ugyanazok, mint az előbbinél.
Legutolsó, és leggyakoribb, hogy elkoszolódott a ventillátor és a hűtőborda, és nincs meg a megfelelő hűtés. Tisztítás, újra pasztázás. Ugyanez vonatkozik a komolyabb, ventilátoros hűtéssel rendelkező VGA kártyákra is!

000000000

Nekem, egyszer olyan is volt, hogy a vinyó csatija volt kilazulva. Ugyanígy időnként kiszámíthatatlanul lefagyott a PC. De, volt, hogy órákig, vagy 1-2 hétig is ment hibátlanul, ahogy neki is.

55xuwevre

Köszönöm az ötleteket mindet kipróbálom. A melegedési probléma gyanús, mert a bekapcsolás után 3 perccel már lefagy, de azért megnézem.

PSoft

Ha már választanom kell,(ene) én mindenképp az olcsóbbat venném.:)
Főleg úgy, hogy azt se tudom mire, vagy mihez veszem.

dtb

Legjobb tudomásom szerint a Longsmotor kinai, s mint ilyen az aliexpressen $24-$29 áron már megkapható, ami átszámítva kb 22EURO. de nyugodtan rendeld meg az ebay.com-on, az tuti nem kinai :-) :-) :-)

B.Zoltán

Ezt rendeltem meg most, a DM 556-ot.
DM 556

Kíváncsiságból rendeltem egy DM 542 is a múltkor, vajon mennyi különbség van a DM 542-T között.
Masszívabb a T változat belül, de ami a lényeg, hogy a 3Nm-es motor is ment vele.
A 4A-es motorokhoz már érdemes a DM 556 venni.
Lefogom tesztelni és összehasonlítani a 2M 542-vel az 7-8 ezer Ft, de azzal a motor zabál is akár 100-110 Wattot ha jól meg van terhelve.

vp0ek7s5

Akkor úgy kérdezem van különbség a 4000 és a 10000Ft-os Kínaiak között? [#rolleyes]

wolfthomas75

Üdv fórumtársak!
Segítséget szeretnék kérni! Gyermekeim addig nyüstöltek míg rá nem vettem magam, fénykardot kell csinálnom, kettőt.
Nézegetem a home made videokat de csak nem tudok rájönni, hogy a ledzsalagot milyen erőforrás táplálja?!
Valaki próbált már ilyet csinálni?
A plexi csövem megvan, nyele kész, design tök jó, de a ledszalag amit vettem az 12v-ról megy, ilyen aksit meg nem találok ami a nyelébe be is férne. Ötlet valakinél?
Köszönöm szépen!!!!
Üdv:Wolfthomas