Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ywathzay

Nevezzük normalizálás- nak. Ezzel "nyugalmi" helyzetbe kerülnek a molekulák.

jani300

Ezek szerint akkor nem .
Régebben csak rákattintottam a tárhelyre és megnyílt ,most nem . Elég volt beütnöm hogy ho és jött a fórum , most csak az előzményekkel tudok idetalálni .
Nem értek én ehhez igazán ,  majd a gyerek megkeresi az okát ha ráér .
De a gugliban sem nyílnak meg a régi hivatkozások .

J-Steel

jani300

Így helyes !
De ugye elveszti az előző hőkezeléssel beállított tulajdonságokat és az sem jó mindig .

Csuhás

A cnctár nekem is hibaüzenetet dob.

"Access forbidden!
You don't have permission to access the requested directory. There is either no index document or the directory is read-protected.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 403"

Ftpvel elérhető egyébként. Valószínűleg nem itt a hiba, de jelezné valaki a tár adminjának?

7daif3bw8

Sziasztok!
Ismét segítségeteket kérném :)
A különböző horony fajtákkal kapcsopatban kutakszom a neten, de nem sok dolgot találok róluk. Tudnátok esetleg valami irodalmat ajánlani róluk? Mihez milyet, miért azt, mekkora emelkedésűt... ilyesmi információkat keresek.

MoparMan

Nem változott semmi. A fórum az új kezdet óta a https://forum.hobbycnc.hu címen érhető el.

Volt egy http://hobbycnc.hu cím is, ahol be sem lehetett lépni csak olvasni. Ez most megszűnt, de ide van átirányítva. Tehát ha azt írnád be, akkor is ide jutsz. Ha nem működne az automatikus átirányítás valamilyen böngészőbeállításod miatt, akkor van rajta egy link is.

J-Steel

Moparman érdekesen jelenik meg ez az üzenet:

J-Steel

Szabvány írja a hornyok szélességét és mélységét.
A méretezését a "képletek számítások" topicban találod

MoparMan

MoparMan

Csuhás

55xuwevre

Sziasztok!
Mi lehet a probléma, ha Mach 3 -al működő gép egyszer több órát működik rendesen, néha pl. most ugyan azzal a g-kóddal még az adott program sem tud végig menni úgy lefagy, hogy csak a számítógép kikapcsolásával tudom megszüntetni. Következő próba lehet nagyon sok is, mindig az előző probléma jön elő a program nem ugyan azon helyén. Egyszer csak beindul és megy rendesen.

J-Steel

Párhuzamos porton megy, vagy mozgásvezérlőt használsz?

Én a RAM-ra gyanakodnék először. Egy memtest86-ot kellene lefuttatni 2x.

remrendes

Elsore a Szerkesztesi atlasz-t csapnam fel.