Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

thayscj6c

Szép lehet a rezsióradíj.

000000000

egy oldalas weblap mensd  office alat doksit és az win expoler kezeli megnyitja!

Vetesi75

Azért megnézném azt a variációt is, mikor alul-felül fűtéscső...  :)

kozo

Elfelejtődött a tárhely hozzáféréséhez szükséges jelszó .
Segítsetek ki légyszíves , egy üzenet vagy email pls ...

gaben

Szia, megy az infó.

kozo

6rk75uezn

Sziasztok.
Érdeklődnék hogy valaki adonizált-e már acélt?
Nem sok mindent találltam nem magyar oldalakon,hátha van aki ....

9pk59nuy

" valaki adonizált-e már acélt?"

Ha anodizálásról van szó, akkor acélt nem lehet!

hostya

Az acélt nem anodizálni, hanem galvanizálni szokták..

2am4nwzib

érdekes megoldás , kíváncsi lennék rá hogy mennyire tartós?

2f428kduf

Szokták, de azt hiszem az utóbbi 30 évben nem. A bevonat nem valami ellenálló volt, semmilyen szempontból, sem vegyi, sem mechanikai védelmet nem végzett. Utólag ásványolajjal kezelték. Lúgos fürdőben történt. Egyetlen használatáról tudok: a régi "dinamólemezt" amit az akkori transzformátorokban használtak, vagy papírral, vagy ilyen vékony oxidréteggel szigetelték egymástól, elkerülendő a vaszárlatot. Ez a bevonat nem volt gyúlékony, vékonyabb volt mint a papír.

2f428kduf

Ezek, szerintem, elektro-horganyozva vannak, utána pácolva, azért színes.

dtb

Egy kis segítséget kérnék. Épülő gép-elemre (alu) a léptetőmotort felszerelve olyan hangos lett, hogy talán ha mellé raknék erősítővel egy mikrofont, akkor se sikerülne ilyen hangzavart csinálni. Nagyon sok bontott léptetőmotorom van, direkt egy olyat választottam (és tényleg, ez volt a szempont!!!) ami kézben tartva szinte hang nélkül megy. Ugyanez felszerelve, maga az űr-ős-káosz... Mit javasoltok a motor felfogatása közé? Első körben parafával próbálkoztam, de nem azt az eredményt hozta, amire számítottam, pedig alul-felül 2mm parafa "ágyon" ült a motor, mégis hangos volt. Ötletek?