Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

0twrtb8ni

Nem néztem végig a videót csak az értéket láttam. ebből gondoltam hogy psi-t mutat a kijelző.

f2266unib

Szép napoz!

SOS segítségre van szükségem. Az eddig használt NEMA23 57hd0401 motorjaim (arduino-grbl futtatva) túlfutottak. Ennek következtében most csak zörögnek, de nem forognak. az adatlap szerint bipoláris 1/8 6.3V 2A motorok. Mivel nem találok ilyen típust, használhatok helyette 57BYGH218 NEMA23 1/8 2.6V 2A típust? A feszültség miatt kérdezem. Jelenleg 24V tápról megy a gép.

Köszi

000000000

Az alacsonyabb feszültségűvel jobb lesz.

designr

Segítséget kérnék hozzértőktől.
Az alábbi lézeres témában található linkgyűjteményt kellene a fórumra felteni kattintható link formájában,esetleg már magyarra fordított formában.
A gyűjtemény elején leírt másolási,linkelési kérésnek eleget téve(megjelenjen a kezdő fejléc,logók)
Ha valaki igy be tudná illeszteni..nagyon sok összegyűlt információ a lézeres témában.
Erről lenne szó.
Lézer
Sehogyan nem tudom ugy linkelni hogy magyarra forditva jelenjen meg a bővitett tartalomjegyzék vagy átfogó tartalomjegyzék menüpont.

f2266unib

sanka74

Szia! Nagyon szépen köszönöm. Már meg is van...Ezer hála érte.

hostya

Lemásolod a lefordított oldalt(htm), beilleszted a WORD-be, elmented .doc formátumba..

Megnyitod a .doc fájlt, és a szokásos ctrl+bal klik-el megnyithatók a további linkek... [#integet2]

Próbáld ki

hostya

Még egy kis kiegészítés.
A gépeden legyen telepítve az IE explorer, mert a WORD ezt támogatja...

designr

Köszönöm.Lementeni le tudtam.
Ez egy wikihez hasonló bővülő adatbázis-tudástár.Bár már nem nagyon tesznek hozzá.
Igy a forditott élő oldalt akartam ide föltenni,de ugy hogy a kattintásra már egyből a két tartalomjegyzék egyike jöjjön föl..ne kelljen keresgélni.

designr

Igy a doc mentés linkjei nem mükszenek pedig van explorerem..

designr

De működik csak bénázom..ki valaminek nem mestere, kontára annak az..szokták mondani..

svejk

A linkedre kattintva nálam minden magyarra fordítva jelenik meg. [#nemtudom]

hostya

Nálam működik.. (MS WORD 2002) :)

designr

hostya