Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

morvfer7

Ne húzd fel magad megint, nem erről az oldalról van szó, hanem a cncdrive oldaláról!

vxy575xm

Ugy latszik mas hozzaszolasa miatt is en kapok. Wazze. [#nevetes1]

Engem nem zavar ez a dolog, csak peldakent irtam meg a cnc-s oldalhoz a Google talalatokkal kapcsolatban.

Amugy amikor attervezik az oldalt nem nagy szam alatenni egy Bootstrap keretrendszert, kicsit lekerekitgetni a szogletes dolgokat, megcsicsazni kis arnyekkal es vilagosabb szineket valasztani. Ezek nem szolnak bele a mukodesebe, ingyen van minden, szep is es jol hasznalhato lesz mobileszkozokon.

Koszonom a linket, nincs mit bejelentenem, mert ez nem hiba, csak csokkenti a mobileszkozokrol bejelentkezok szamat...

"A célnak megfelel, és lehet a csicsásra át sem menne háromnegyed fórumos."
De az is lehet sokkal tobb fiatal forumos hasznalna mobilon. Google statisztika ingyenes es mindent elmond. Saccolni sem kell, latszani fog milyen geprol hasznaljak leginkabb az oldalt.

Nem ertem pl. egy ilyesmi stilusu kinezettel mi bajuk lenne a nagy oregeknek? :)

Na nem foglalkozom tovabb ezzel, mert nem errol szol a topik.

gaben

Szia,

mint ahogy írtad is, rengetegen olvassák a különböző oldalakat.
Engem pl. abszolút nem zavar, hogy a cncdrive honlapja olyan emilyen, a lényeg, hogy megtalálom e rajta amit keresek vagy nem?
Rengeteg cuccot vásároltam már tőlük és még fogok is.
Egyébként kis hazánkban mivel kicsi a kereslet, a HobbyCNC eszközök kínálata is relatíve kicsi. Ennek ellenére van pár egész korrekt weboldal, ahol mindent megtalál az ember, az első 4 magyar, a többi német, holland:

CNCpart
Variometrum
Klavio
CNCdrive
DamenCNC
Sorotec
Mechatron

Tény, néha napokig keresgélek a neten, hogy rátaláljak egy bizonyos alkatrészre, amire szükségem lenne a gépem építéséhez, de aztán csak meglelem és olyankor boldogság van. Oldalt már le is mentem. :)

Üdv, Gábor [#wave]

2am4nwzib

Hello
Mért , gondolod ha nagyobb az ország akkor nagy a választék is itt a legjobb (összesen ha van három) hasonlítsd .....
na meg arról nem is beszélve hogy CNC-forum nincs , sosem volt Romcsiban
Nem a "méret a lényeg"

gaben

Tapasztalat, és most nem Romániára gondoltam. ;)

happisusu

Szép estét
" Meghalt" a maró motorom?? elindítom, felpörögm és le is áll szerintetek mi lehet a hiba? Illetve javítani hogy lehetne.
Kress 1050
Kösz Süsü

2am4nwzib

Szerintem a szénkefe!(ha elindul)

vjanos

Szóval ilyen festékszóráshoz még senkinek sem volt szerencséje? :)

000000000

De nagyon homogén a felület pl a henger melet de meg is látszik ha javitasz a szort felületen pl egy leverödést vagy sérülés valami baleset okán...
Ezt csak ugy látam ahogy a festök dolgoztak melletünk egy lákás felujités folyamán...

PSoft

Van egy másik technika is, az..."örök klasszikus".[#nyes]

0twrtb8ni

Évek óta így festem a házat belűről. igaz sima mezei festékszóróval meg kompresszorral. meguntam a teddy hengerelést :)

sanka74

Sziasztok! Nem tudnátok abban segíteni nekem, hogy holt találok free szamóca reliefet? Az egyik Kolléganőmnek az óvónénijének meg a kislányának kellene gyártanom kulcstartót ezzel...Szamóca csoportba jár...Már néztem a neten, de nem nagyon találtam...Köszönöm a segítséget.

vjanos

Nagyon fel kell hígítani a diszperzitet?
Mennyire száll, ködöl?
Nem dugul el sokszor a pisztoly?

sanka74

Köszönöm szépen...de szamóca kellene...:)