Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Gondolom combosabb félvezetők vannak a panelen. Azoknak szokott rögzítő furatuk lenni. Nem lehet a nyákon olyan helyet találni ahova elfér néhány csavar?

jani300

Ne provokálj ,mert törölve leszünk :)
A harmadikat kirezeltem ,mert görbe volt "picit" a tengelye . Most a szerszámgépek picit altatva vannak , más miatt .
Nincsen értéke ,mert nem eladó .
A semlegesben fojtassuk ha ,akarjuk  :)
Az hogy sok minden van befejezetlenül az igaz .
De legalább merek álmodni :)

fn47xk7ei

Olyan szúnyog combos .

fn47xk7ei

Alu lap vékony kerámia szigeteléssel .

ecp4rs0md

Szia!  Valami típus vagy gyártó nincs rajta???

fn47xk7ei

xg2w6ib9x

Szia !

Valami ilyen végállás kapcsolóra gondolsz ?

hostya

Igen.
Pontosan ilyen..[#eljen][#taps]

xg2w6ib9x

Vagy volt még ilyen is:
Ezeket a hajtómű kimeneti tengelyére szokták ráépíteni.
Legtöbbször a hajtómű házra van ráépítve, mint külön egység.

xg2w6ib9x

fn47xk7ei

Persze , a fényképen egy GYSmi 131-es SMI van . De van olyan is amikor valaki megunja a ...talicska GYS-t zűrjeit és megtuningolja inkább .

ecp4rs0md

A végállás kapcsolón.

ecp4rs0md

Szia!
Igen ez jó lehet ha mindkét oldalon mondjuk 2 mikrokapcsoló. Van ennek valami típusa?

Csuhás

Nos sokkal egyszerűbb a helyzet mint gondoltam. Ha alu hordozós a panel akkor magam megkenném egy kis szilikonzsírral ( vagy akár fbs-el ) majd a helyére rakva odafognám vagy négy csavarral. A hővezető képesség alig számít, leheletnyi réteg van két nagy alu felület között.

xg2w6ib9x

Létezik olyan verzió, amelyiknél mindkét végállásban duplázva van a mikrokapcsoló. Az egyik az üzemi végállás, a másik  a túlfutás elleni védelem.
Sajnos külön típus nincs ezekhez. Inkább csak ötletadó megoldásnak raktam fel.
A múltkor volt egy komplett hajtómű cserém, csigakerék elkopás miatt. A leszerelt példányon a végállás egység üzemképes volt mondtam is, hogy tegyék el hátha szükség lesz még rá.
Ha gondolod megkérdezhetem, hogy megvan-e még és hogy mennyiért válnának meg tőle.